Bu dinlediğim şarkıyı hepinizle paylaşmak istedim kızlar aşık oldum resmen 😍😍
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 22 Haziran 2022 #1 Bu dinlediğim şarkıyı hepinizle paylaşmak istedim kızlar aşık oldum resmen
M Mutsuz kadın Kayıtlı Üye Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 1,299 22 Haziran 2022 #2 Bende aşık oldum resmen çok teşekkür ederim canım Bizimle paylaştığın için
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 22 Haziran 2022 #3 Gamze1410' Alıntı: Bende aşık oldum resmen çok teşekkür ederim canım Bizimle paylaştığın için Genişletmek için tıkla ... Rica ederim balım
Gamze1410' Alıntı: Bende aşık oldum resmen çok teşekkür ederim canım Bizimle paylaştığın için Genişletmek için tıkla ... Rica ederim balım
Aleyna Yavuz Kayıtlı Üye Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 2,371 Konum İstanbul 22 Haziran 2022 #4 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Bu dinlediğim şarkıyı hepinizle paylaşmak istedim kızlar aşık oldum resmen Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Bu dinlediğim şarkıyı hepinizle paylaşmak istedim kızlar aşık oldum resmen Genişletmek için tıkla ... Ahahaha kıskandım resmen annesinin kızı olan versiyonu yok mu bunun Genişletmek için tıkla ...
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Bu dinlediğim şarkıyı hepinizle paylaşmak istedim kızlar aşık oldum resmen Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Bu dinlediğim şarkıyı hepinizle paylaşmak istedim kızlar aşık oldum resmen Genişletmek için tıkla ... Ahahaha kıskandım resmen annesinin kızı olan versiyonu yok mu bunun Genişletmek için tıkla ...
K Kübra. Kayıtlı Üye Katılım 18 Nisan 2022 Mesajlar 53 22 Haziran 2022 #5 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Bu dinlediğim şarkıyı hepinizle paylaşmak istedim kızlar aşık oldum resmen Genişletmek için tıkla ... Çok duygulandım
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Bu dinlediğim şarkıyı hepinizle paylaşmak istedim kızlar aşık oldum resmen Genişletmek için tıkla ... Çok duygulandım
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 22 Haziran 2022 #6 @aleyvz.55 hiç bir fikrim uok desem balım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 22 Haziran 2022 Kübra.' Alıntı: Çok duygulandım Genişletmek için tıkla ... Hem çok güzel hem çok duygusal
@aleyvz.55 hiç bir fikrim uok desem balım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 22 Haziran 2022 Kübra.' Alıntı: Çok duygulandım Genişletmek için tıkla ... Hem çok güzel hem çok duygusal
M Mutsuz kadın Kayıtlı Üye Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 1,299 22 Haziran 2022 #7 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Rica ederim balım Genişletmek için tıkla ...
K Kübra. Kayıtlı Üye Katılım 18 Nisan 2022 Mesajlar 53 22 Haziran 2022 #8 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: @aleyvz.55 hiç bir fikrim uok desem balım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 22 Haziran 2022 Hem çok güzel hem çok duygusal Genişletmek için tıkla ... Evet
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: @aleyvz.55 hiç bir fikrim uok desem balım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 22 Haziran 2022 Hem çok güzel hem çok duygusal Genişletmek için tıkla ... Evet
M Mervee Kayıtlı Üye Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 2,306 22 Haziran 2022 #9 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Bu dinlediğim şarkıyı hepinizle paylaşmak istedim kızlar aşık oldum resmen Genişletmek için tıkla ... Harika bir şarkı, bende oğlumun doğum gününde resimleriyle video yapmıştım
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Bu dinlediğim şarkıyı hepinizle paylaşmak istedim kızlar aşık oldum resmen Genişletmek için tıkla ... Harika bir şarkı, bende oğlumun doğum gününde resimleriyle video yapmıştım
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 22 Haziran 2022 #10 Mervee' Alıntı: Harika bir şarkı, bende oğlumun doğum gününde resimleriyle video yapmıştım Genişletmek için tıkla ... Benimde aklımda çok güzel şeyler var bu şarkı hakkında geöen Kayra yı bu şarkı şle videoya aldım bakalım artık daha kaç kez alırım
Mervee' Alıntı: Harika bir şarkı, bende oğlumun doğum gününde resimleriyle video yapmıştım Genişletmek için tıkla ... Benimde aklımda çok güzel şeyler var bu şarkı hakkında geöen Kayra yı bu şarkı şle videoya aldım bakalım artık daha kaç kez alırım