Benim gibi olan var mı??

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sevgiyavuzd tarafından oluşturulan Benim gibi olan var mı?? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,071 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Benim gibi olan var mı??
Konbuyu başlatan Sevgiyavuzd
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sevgiyavuzd

Sevgiyavuzd

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar 39+3 haftalığız bugün kontrolüm vardı. Bebeğin hareketlerinde azalma vardı, doktor yarışını verdi açılmam da başlamış. ama nstye baktıktan sonra vazgeçti. Bebek geçen haftadan beri kilo da almamış 😿cuma tekrar gel dedi. Biraz tedirginim cuma doğuma alır mı acaba?

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar 39+3 haftalığız bugün kontrolüm vardı. Bebeğin hareketlerinde azalma vardı, doktor yarışını verdi açılmam da başlamış. ama nstye baktıktan sonra vazgeçti. Bebek geçen haftadan beri kilo da almamış 😿cuma tekrar gel dedi. Biraz tedirginim cuma doğuma alır mı acaba?
Cnm açılman devam ederse zaten doğuma alır seni.. belki bugün yarında gidersin doğuma sağlıkla kucağına al

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Büyük ihtimal alır kuzum benim rabbim yardimcin olsun 😇🙏🏻

Sevgiyavuzd

Kayıtlı Üye
rank
Cnm açılman devam ederse zaten doğuma alır seni.. belki bugün yarında gidersin doğuma sağlıkla kucağına al
İnşallah inşallah Allah razı olsun 😍 😘
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Alabilir canım hayırlısı ile kavuş 🤲🤲💞
Aminn teşekkür ederim 🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Alabilir canım hayırlısı ile kavuş 🤲🤲💞
Aminn teşekkür ederim 🥰
Büyük ihtimal alır kuzum benim rabbim yardimcin olsun 😇🙏🏻
Amin Allah razı olsun 😍

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar