Beta HcG Yüksekliği

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde AmineErva'm tarafından oluşturulan Beta HcG Yüksekliği başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,420 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Beta HcG Yüksekliği
Konbuyu başlatan AmineErva'm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

AmineErva'm

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba hanımlar bikaç gün aralıklarla kan verdim değerler nasıl acaba fikriniz var mı normalde son adet tarihine göre 7 haftalık olmam gerekirken kan sonuçlarım çok farklı gösteriyor geç döllenme olmuş olabilir mi acaba yine ilk gebeliğimde geç döllenmeydi artışlar iyi mi rica etsem bilgisi olan varsa yazabilir mi 2 kez düşük yaşadığımdan ötürü korku saldı çok ağrılı yaşamıştım değerlerim aşağıda yazıyor
Pazar•144 (Saat-14.30)
Salı•252 ( Saat-16.35)
Perşembe•423 (Saat-08.51)

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Merhaba hanımlar bikaç gün aralıklarla kan verdim değerler nasıl acaba fikriniz var mı normalde son adet tarihine göre 7 haftalık olmam gerekirken kan sonuçlarım çok farklı gösteriyor geç döllenme olmuş olabilir mi acaba yine ilk gebeliğimde geç döllenmeydi artışlar iyi mi rica etsem bilgisi olan varsa yazabilir mi 2 kez düşük yaşadığımdan ötürü korku saldı çok ağrılı yaşamıştım değerlerim aşağıda yazıyor
Pazar•144 (Saat-14.30)
Salı•252 ( Saat-16.35)
Aaa kuzum hamilemisin yaa minil prenses ne kadarlık oldu

AmineErva'm

Kayıtlı Üye
rank

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Pazar•144 (Saat-14.30)
Salı•252 ( Saat-16.35)
Kuzum muhtemelen 4 haftalık gebelik var peki sağlık ocağında ne dediler artışa

Tüm sayfalar yüklendi.