Beta hcg

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Aysemia tarafından oluşturulan Beta hcg başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,540 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Beta hcg
Konbuyu başlatan Aysemia
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aysemia

Sibelhasan53

Kayıtlı Üye
rank
Suan ıcın guzel gıdıyolar dıyolar ama bana gore guzel gıtmıyo :( bugunde kan verdım doktora gıtcekmıs sonucum ara ara sag kasıkta batma oluyo ve her sabah kahverengı akıntım var oda pet doldurcak kadar deıl
Geç döllenmedir belki kaan değerin bildirirsin cnm inşallah artış vardır

Aysemia

Kayıtlı Üye
rank
Evet evet doktor oyle soyledı bıde ama ultrason da gozukmezmı ınsanın dıs gebelık oldugu ılk gece dısarda dedıler sonra 2 kez bı kac gun arayla gıttım yumurtalıklarda bısı yok dıyolar bugun ku kan sonucunu merak edıyorum dıl bılen bı arkadasıma arattırcam hastaneyı 4 hafta 3 gunluk dedı doktor bıde pazar gunh

Sibelhasan53

Kayıtlı Üye
rank
Düşük tehliken olablr bi progastan içsen doktor yazmadimi
Evet evet doktor oyle soyledı bıde ama ultrason da gozukmezmı ınsanın dıs gebelık oldugu ılk gece dısarda dedıler sonra 2 kez bı kac gun arayla gıttım yumurtalıklarda bısı yok dıyolar bugun ku kan sonucunu merak edıyorum dıl bılen bı arkadasıma arattırcam hastaneyı 4 hafta 3 gunluk dedı doktor bıde pazar gunh
E nabız yokmu cnm yurt dişi işi nasl bilemedim tabi ama ogren bakalım cnm

Aysemia

Kayıtlı Üye
rank
Düşük tehliken olablr bi progastan içsen doktor yazmadimi

E nabız yokmu cnm yurt dişi işi nasl bilemedim tabi ama ogren bakalım cnm
Progestan turkıyeden 3 kutu getırttım ve gecen ay cope atmıstım bende seker ve troıt rahatsızlıgı var zaten catlatma ıgnesı yaptırdım tutmadı dustu ben daha gebe kalamam dogal yolla dusuncesıyle atmıstım :(

Sibelhasan53

Kayıtlı Üye
rank
Progestan turkıyeden 3 kutu getırttım ve gecen ay cope atmıstım bende seker ve troıt rahatsızlıgı var zaten catlatma ıgnesı yaptırdım tutmadı dustu ben daha gebe kalamam dogal yolla dusuncesıyle atmıstım :(
Keske atmasaydin o cok iyi ilac tirodi bndr de var her saba içyom gebeliğin de sıkıntı yok

Tüm sayfalar yüklendi.