Sorum var Beta HCG

• Konbuyu başlatan Ayşegül Tayğan
  • Toplam 9 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayşegül Tayğan tarafından oluşturulan Beta HCG başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 632 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Beta HCG
Konbuyu başlatan Ayşegül Tayğan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra
A

Ayşegül Tayğan

Guest
Beta HCG ye göre kaç haftalık olduğunu hesaplamayı bilen varmı ya Eylül'ün birinde 437.di yarın ayın 7 sinde doktor kontrolüne gidicem sizce 1500 olmuşum dur ultrosonda gözükmesi lazımmış da kaç haftalık oluyor bilmiyorum 1500 dediği

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Beta HCG ye göre kaç haftalık olduğunu hesaplamayı bilen varmı ya Eylül'ün birinde 437.di yarın ayın 7 sinde doktor kontrolüne gidicem sizce 1500 olmuşum dur ultrosonda gözükmesi lazımmış da kaç haftalık oluyor bilmiyorum 1500 dediği
Kuzum Eylül'ün 1 inde beta HCG 437 ise eğer o zaman 4 5 haftalık filan din su an ise 6 haftalık varsindir

Mia

Kayıtlı Üye
rank
Son adet tarihine göre hesapla canim daha doğru
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Son adet tarihine göre hesapla canim daha doğru
Çünkü beta hcg bir hormon ve herkeste farklı yükselebiliyor

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Son adet tarhinn ne canım ona göre anlarız gözüküp gözükmeyceği o hormom herkeste aynı salgılanmıyor çünkü.

Tüm sayfalar yüklendi.