Bez için fikir verir misiniz

• Konbuyu başlatan Kıdemli Anne
  • Toplam 7 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kıdemli Anne tarafından oluşturulan Bez için fikir verir misiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 728 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bez için fikir verir misiniz
Konbuyu başlatan Kıdemli Anne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Alparslan💙
K

Kıdemli Anne

Guest
Kizlar bezler cook pahalanmis sizler ne aldiniz molfix 1 numara gobek bagi oyuntulu olani almayi dusunuyorum gobek kordonu dusuncede evy baby ye gecim diyorum gobek bagi oyuntusu olan baska bez markasi biliyor musunuz

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bezler cook pahalanmis sizler ne aldiniz molfix 1 numara gobek bagi oyuntulu olani almayi dusunuyorum gobek kordonu dusuncede evy baby ye gecim diyorum gobek bagi oyuntusu olan baska bez markasi biliyor musunuz
Her bezde gobek bagı oyuntusu var canım molfıx cok pahali bence basta sleppy le basla sonra daha uygun al ben sleppy kullanıyorum dogdugunda beri cok memnum ama fiyat arttı bezin adeti azaldı 6 aylık bebegım baby turco aldım daha kullanmadım slppey bitsin onu acacam

Hanife Şeyan

Kayıtlı Üye
rank
Valla canım ben kızımda her bezi kullandım bide o ara eşim calismiyordu hangisi ucuzsa onu aldım gerçekten de iyi de oldu kızım her beze alıştı şimdi değiştirsem bile pişik vs. olmuyor bence hangisini kullanırsan kullan ama sürekli değiştir tek bir taneye bağlı kalmasın bedeni

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Ben evy babyden hiç memnun kalmadım canım Molfix den sonra sleepy sonrada canbebe kullanmıştım eltim kızında önlem kullanıyor oda güzel kızıma şimdi Molfix aldım iki aylık bezi var daha sonra da fiyatlara göre önlem veya sleepy kullanabilirim bende

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Molfixle başladık bizde ama şuan fiyatı gerçekten fazla yüksek maddi durum olsun olmasın gerek yok bence o kadar pahalı bez almaya 1 haftadır baby turco kullanıyoruz memnunum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar