Sorum var Bıktım kızlar artık

• Konbuyu başlatan Beyza gül
  • Toplam 16 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Beyza gül tarafından oluşturulan Bıktım kızlar artık başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,972 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bıktım kızlar artık
Konbuyu başlatan Beyza gül
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sinem_35

Anneadayadayı

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 2 senedir evliyim 2 senedir de kaynana görümce onun çocuğu başımda 1 gün bile kocamla yanlız kalamadık siz olsanız ne yapardınız kocam bu durumdan çok memmun
Ay al benden de o kadar biz 1 yıldır evliyiz Hollandada yaşıyoruz biraz para biriktirelim die de kayınvalidemlerle kalıyoruz. Eşim halinden çok memnun. Ona kalsa hiiç evleri ayırmaya gerek yok. Ben de bıktım vallaha eşimle bir özelimizi yok. Şimdi bir de çocuğumuz olucak of off bakalım kayınvalidem nasıl her şeyime karışıcak. Bu paranın gözü kör olsun valla durumumuz biraz düzelir düzelmez bir kiraya bakmasını istiycem.

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 2 senedir evliyim 2 senedir de kaynana görümce onun çocuğu başımda 1 gün bile kocamla yanlız kalamadık siz olsanız ne yapardınız kocam bu durumdan çok memmun
Hepsini haklardim napicim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ay al benden de o kadar biz 1 yıldır evliyiz Hollandada yaşıyoruz biraz para biriktirelim die de kayınvalidemlerle kalıyoruz. Eşim halinden çok memnun. Ona kalsa hiiç evleri ayırmaya gerek yok. Ben de bıktım vallaha eşimle bir özelimizi yok. Şimdi bir de çocuğumuz olucak of off bakalım kayınvalidem nasıl her şeyime karışıcak. Bu paranın gözü kör olsun valla durumumuz biraz düzelir düzelmez bir kiraya bakmasını istiycem.
Hollanda'nın niye tek yasamiyon devlet ödüyor zaten çoğu şeyi bende yurt dışında yimda ondan diyom

Canım aynı durumu Bnde yaşadım eltimin 4 çocuğuna baktım 17 yaşında 6 sene kocamla yalnız kalamadım yemeği bulaşığı ayrı Bi dertti zaten çok dua ettim Allaha şimdi ayrı evim var şükür hepsinden ayrıldım bol bol dua et canm ben iyilikle bile söylesem eşime kavga ederdik Allahım sanada Bi kapı açsın inşallah

Anneadayadayı

Kayıtlı Üye
rank
Hepsini haklardim napicim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hollanda'nın niye tek yasamiyon devlet ödüyor zaten çoğu şeyi bende yurt dışında yimda ondan diyom
Eşim şirketi çalışıyor canım Hollandada öyle bir olanak olmuyor malesef. Almanya kirana varınca ödüyor mesela orasını sistemi başka.

Tüm sayfalar yüklendi.