Sorum var Bıktım kızlar artık

• Konbuyu başlatan Beyza gül
  • Toplam 16 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Beyza gül tarafından oluşturulan Bıktım kızlar artık başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,972 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bıktım kızlar artık
Konbuyu başlatan Beyza gül
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sinem_35

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Canım Allah yardımcın olsun kocan evlendiğinin farkında değil heralde ? Karşına alıp güzel bir dille konuşmayı denesen işe yararmı acaba ?

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 2 senedir evliyim 2 senedir de kaynana görümce onun çocuğu başımda 1 gün bile kocamla yanlız kalamadık siz olsanız ne yapardınız kocam bu durumdan çok memmun
Canım aynı şeyi arkadaşım da yaşadı yazık çekmediği kalmadı ayırmak için herşeyi yaptılar arkadaşıma hamileymis evi terk edince öğrenmiş eşi yalvar yakar getirmiş kız açlık bile çekmiş ne yazikki ailesi yok Allah'tan baska kimsesi yok ayni şekilde benimde çok şükür diyorum ben bu kız doğum yapmış bir sürü tantana o pislik kaynanası ve kayinbabadi olacak neyse kızı sürekli ezmisler eşi şiddet fakan uygulamış sonra dayanamamış kız almış çocuğu gitmeye kalkınca evde büyük kiyamet çocuk ev almış çıkmış hemen ama rahat dururlar mi hala kıza eziyet etmeye çalışıyorlar kız memur benim gibi kaynanasi demiski sen memur oldun mu sanıyorsun sen o sun demiş bizim oralarda kadınlar çalışmaz demiş cahil cahil işler laflar kızda o kadar ağır başlı ki kilo problemi var bununla bile dalga geçmişler hala geciyorlar kiz sinirden yedi bitirdi kendini 2 çocuğunu aldı kucağına kaynanası bile gitmedi ben burdan cikip Eskişehir e gittim sırf yanlız kalmasın diye bende açık biriyim ya eşi beni gördü bu kıza bir ton laf etmiş arkadaşına bak bune böyle falan fistan şimdi Şehmuz abi diyormuş ki o kız gibi olsa benim ailem ne olurdu geçen Eskişehir e gittim beni bir karsilamalsri vardı eşi bile sen çok iyi birisin falan dedi aile konusuna girmedik bile ama diyeceğim su ki aile yanında kaldıkça eşler daha da bozuluyor ama hepsi için geçerli değil asla benim eski eşimin ablalarinda kaldık Ankara'ya ilk geldigimizde ev tutana kadar kimseye ezdirmedi beni ama kendi ezdi hep neyse çok şükür kurtuldum bende şunu söyleyim evini ayır ve fazla yüz göz olma çünkü rahat durmuyorlar

İdris bebek

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 2 senedir evliyim 2 senedir de kaynana görümce onun çocuğu başımda 1 gün bile kocamla yanlız kalamadık siz olsanız ne yapardınız kocam bu durumdan çok memmun
Ben 10 yıldır evliyim 10 yılda 1 ay bile ayrı kalmadık hep kalabalık.odamda bile tetikde uyuyorum biri girer diye🤦‍♀️😡kananı yok.tesettürlüyüm evde bile kapanıyorum üstelik hamileyim canım boğazımda bildiyiniz.her kes halinden memnun ben hariç.3 de çocuğum var 4e hamileyim arttırıyorum belki sığamayız diye kendi evimiz olsun diye😁ama nafile.hala aynı şeyler.

Atlasim

Kayıtlı Üye
rank
Tabi memnun olur 4 ayak uzerine düşmüş o senin annen kizkardesin ve cocugu olsa bakbakalim nasil davraniyordu

Tüm sayfalar yüklendi.