Sorum var Bilginize ihtiyacim var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Berkantin annesi tarafından oluşturulan Bilginize ihtiyacim var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,332 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bilginize ihtiyacim var
Konbuyu başlatan Berkantin annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çiçek20

Berkantin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba güzel anneler geçenlerde kanama yaşamıştım Bi pıhtı atma sonucu çok şükür geçti Bi sorun yok suan doktor progestan 200mg yumuşak kapsül verdi sabah akşam vajinadan yapcam daha önce yaşayan var mı yapınca herhangi sıkıntı oluyormu paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim🥰

Gebedediler

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba güzel anneler geçenlerde kanama yaşamıştım Bi pıhtı atma sonucu çok şükür geçti Bi sorun yok suan doktor progestan 200mg yumuşak kapsül verdi sabah akşam vajinadan yapcam daha önce yaşayan var mı yapınca herhangi sıkıntı oluyormu paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim🥰
Öncelikle geçmiş olsun canm 🤲 bende de iki defa oldu kanama bi hafta arayla doktorum bana progestanın hapını vermişti ilacı kullandım bi dahada olmamıştı çok şükür sağlıklıyız şimdi 😇

Berkantin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Öncelikle geçmiş olsun canm 🤲 bende de iki defa oldu kanama bi hafta arayla doktorum bana progestanın hapını vermişti ilacı kullandım bi dahada olmamıştı çok şükür sağlıklıyız şimdi 😇
Masallah canim cok sevindim darisi bana insallah İlaç olarak hap gbi mi yuttun yani aslında reçete de ağız yolu diyor ama doktorum vajinadan dedi ondan kafam karıştı

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kuzum ben kullandım 10 haftalık iken doktorum vajinadan al demişti kanama olmaması ve bebek düşmesinş engellemek için kullanılıyor o ilacı düzenli kullan canım

Elmen0099

Kayıtlı Üye
rank
Kac haftadasin can
Allah yardimcin olsun

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum doktorun ne diyorsa onu yap cnm hiç bir sıkıntı olmuyor merak etme cnm benum asıl kullanmazsan sorunlar oluyor cnm cok gecmis olsun

Berkantin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum doktorun ne diyorsa onu yap cnm hiç bir sıkıntı olmuyor merak etme cnm benum asıl kullanmazsan sorunlar oluyor cnm cok gecmis olsun
Teşekkür ederim canım kullanıcam zaten😊 ondan önce 5 gün iğne oldum onun yanında bu hicbisey
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kac haftadasin can
Allah yardimcin olsun
Teşekkür ederim kuzm 14+2

Kac haftadasin can
Allah yardimcin olsun

Kac haftadasin can
Allah yardimcin olsun
Canim benim hamile oldugum günden beri kanamam vardi birde bebel aşağıdaydı diye vermişti vajinadan 22 haftalik olduk hala kullaniyorum canim sende dzenli kullan
Geçmiş olsun kuzum sana da evet kullanıcam yeterki bebeklerimiz iyi olsun

Kac haftadasin can
Allah yardimcin olsun
Canim benim hamile oldugum günden beri kanamam vardi birde bebel aşağıdaydı diye vermişti vajinadan 22 haftalik olduk hala kullaniyorum canim sende dzenli kullan
Geçmiş olsun kuzum sana da evet kullanıcam yeterki bebeklerimiz iyi olsun

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar