Bilgisi olan varmi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asdhvfhb tarafından oluşturulan Bilgisi olan varmi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,639 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bilgisi olan varmi
Konbuyu başlatan Asdhvfhb
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedoss

Asdhvfhb

Kayıtlı Üye
rank
9+6 günlük hamileyim ve kasıklarım ve karnımın içi acıyor normal mi sizce sürekli yatarken alışkanlık olmuş bende hep kıvrılarak yatıyorum oyuzdenmi acaba

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
9+6 günlük hamileyim ve kasıklarım ve karnımın içi acıyor normal mi sizce sürekli yatarken alışkanlık olmuş bende hep kıvrılarak yatıyorum oyuzdenmi acaba
27 haftalığım kasık ağrılarım sürekli oldu hatta dün gece ağlayarak uyandım çok ağrım oluyor korkutmak istemem seni herkes aynı değil çünkü

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Ağrıların bir süre daha devam edivek canım rahim yukarı çıkıyor bağırsakların yer değiştiriyor bebek buyuyup kendine yer açıyor büyüdükçe de ağrı baskı arricak

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
İlk doktor kontrolunde bunu doktoruna belirt canim . Ama hamilelik boyunca olagan seyler bunlar kanaman olmadigi surwce korkma bebek buyudukce rahim buyur kasilmalar olur organlar geri cekilir kaburgalarin acilir bir tik vs beline kasigina perine bolgesine agri yapar . Saglikla kucagina al yavrunu 🤍😘

Asdhvfhb

Kayıtlı Üye
rank
İlk doktor kontrolunde bunu doktoruna belirt canim . Ama hamilelik boyunca olagan seyler bunlar kanaman olmadigi surwce korkma bebek buyudukce rahim buyur kasilmalar olur organlar geri cekilir kaburgalarin acilir bir tik vs beline kasigina perine bolgesine agri yapar . Saglikla kucagina al yavrunu 🤍😘
Sağol canım amin inşallah hepimiz sağlıkla alırız inşallah 😘
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ağrıların bir süre daha devam edivek canım rahim yukarı çıkıyor bağırsakların yer değiştiriyor bebek buyuyup kendine yer açıyor büyüdükçe de ağrı baskı arricak
Çok teşekkür ederim canım ilk gebeliğim herşeyde bişi arıyorum hep cok sagol

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar