Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Biliyormuydunuz doğurdum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Özlem tam" data-source="post: 239846" data-attributes="member: 3596"><p>Bilmiyorum ki zaten onun gozetimindey di cook korkuttu beni cook<strong> öldüm resmen </strong></p><p>[automerge]1650557312[/automerge]</p><p></p><p>Ya benim acilmamitakip ediyordu zaten 2 gün de bir gideceğim gün 6 cm olmuştu yoksa 4 cm di benim doktorum söylemedi ki yoğun bakım doktoru söyledi kendi doktorum bebeğin kilosunu tahmin edemiyordu artik net çıkmıyordu çünkü çocuk baş aşağıydı 3 aydır kafası kanala düşmediği için yanmiyoksa normal mi göremiyordu artik dedi onu doğumda görecen yan olsa seni sezeryana alacam dedi</p><p>[automerge]1650557611[/automerge]</p><p></p><p>Amin tek duam inanki sizler oldunuz ben hic birinizi tanımıyorum ama o anda hepinize dua ettim çünkü çok dar ve zor kapıinş korkunuzda emin olup brnim gibi 1 avazda kurtulun bana sadece Allah yardım etti ben bunu gördüm sabaha kadar uyumadım gideceğim gün meryem süresi okudum bol bol inşikak okudum suya üfledim içtim yasin okuduk 33 tane besmele yazıp avuç icimde tuttum doğana kadar elimde düştükçe ebe sıkıştırdı ALLAH ebemden razı olsun idrar kesem çıkmasın diye eliyle tuttu ve dr elinden geldikçe derindikiş attim sana dedi rahmin açık olmasın dedi ebe hatta güldü seni kiz gibi yaptı dedi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Özlem tam, post: 239846, member: 3596"] Bilmiyorum ki zaten onun gozetimindey di cook korkuttu beni cook[B] öldüm resmen [/B] [automerge]1650557312[/automerge] Ya benim acilmamitakip ediyordu zaten 2 gün de bir gideceğim gün 6 cm olmuştu yoksa 4 cm di benim doktorum söylemedi ki yoğun bakım doktoru söyledi kendi doktorum bebeğin kilosunu tahmin edemiyordu artik net çıkmıyordu çünkü çocuk baş aşağıydı 3 aydır kafası kanala düşmediği için yanmiyoksa normal mi göremiyordu artik dedi onu doğumda görecen yan olsa seni sezeryana alacam dedi [automerge]1650557611[/automerge] Amin tek duam inanki sizler oldunuz ben hic birinizi tanımıyorum ama o anda hepinize dua ettim çünkü çok dar ve zor kapıinş korkunuzda emin olup brnim gibi 1 avazda kurtulun bana sadece Allah yardım etti ben bunu gördüm sabaha kadar uyumadım gideceğim gün meryem süresi okudum bol bol inşikak okudum suya üfledim içtim yasin okuduk 33 tane besmele yazıp avuç icimde tuttum doğana kadar elimde düştükçe ebe sıkıştırdı ALLAH ebemden razı olsun idrar kesem çıkmasın diye eliyle tuttu ve dr elinden geldikçe derindikiş attim sana dedi rahmin açık olmasın dedi ebe hatta güldü seni kiz gibi yaptı dedi [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Biliyormuydunuz doğurdum