Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
bitmiyo derdim😪
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mervegüll" data-source="post: 201552" data-attributes="member: 3147"><p>Benim kardeşimde ikinci evliliğini yaptı ilk karisindan bi kizi var 4 buçuk yaşında iki haftada bir geliyor kardeşim karısının korkusundan yukari anneme cikipta kızını sevmiyor kizida sabaha kadar babamnnerde babamn istemi babam gelecekmi diye ağlıyor sabahta kardesjm marketten bi torba aburcubur alip kizin eline tutuşturuyo iki oo saril sonra işe gidiyor erkekler birsey aldiklari zaman veremedikleri sevgiyi telafi ettim zannediyorlar kizinin yaninda eski karisindan bahsetmesinjn sebebide ben elimden geleni yaptım imaji verip evlatlarina karşı suçluluk hissini ortadan kaldirmaya çalışıyorlar tamam sende haklisin ne guzel evini açmışsın sofrani paylasmissin ama onlarin arasina girdigin surece dahada isler sarpa sarar erkekler aciklama yapmaz sen karışma der her zaman kardesimde kızı yüzünden simdiki karısıyla ksvga ediyor sürekli bilerek ve isteyerek geldin simdi eve sokmuyor sun diyo kızın dedi gi bir kelime yuzunden baba evimizi duzeltiyosun annemimi getiriceksin dedi diye o kiz birdaha bu eve giremez dedi ilk karisida ayni evde oturuyordu o yuzden yavrum evi duzeltip annemle babam hariscak sanmış o gün bu gündür kizi görmek istemiyor gelin buraya geldimide kardesimi bi ust kata anneme yollamaz hele bi çıksın sabaha kadar kavga eder bu şekilde de nasil huzurlu bir evlilik olucak bilmiyorum sende karisma kocan sana karşı iyiyse huzurun mutlulugun yerinde ise kizina ne demis yada ne almış onlar vicdanlarini aldiklariyla susturuyo maalesef</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mervegüll, post: 201552, member: 3147"] Benim kardeşimde ikinci evliliğini yaptı ilk karisindan bi kizi var 4 buçuk yaşında iki haftada bir geliyor kardeşim karısının korkusundan yukari anneme cikipta kızını sevmiyor kizida sabaha kadar babamnnerde babamn istemi babam gelecekmi diye ağlıyor sabahta kardesjm marketten bi torba aburcubur alip kizin eline tutuşturuyo iki oo saril sonra işe gidiyor erkekler birsey aldiklari zaman veremedikleri sevgiyi telafi ettim zannediyorlar kizinin yaninda eski karisindan bahsetmesinjn sebebide ben elimden geleni yaptım imaji verip evlatlarina karşı suçluluk hissini ortadan kaldirmaya çalışıyorlar tamam sende haklisin ne guzel evini açmışsın sofrani paylasmissin ama onlarin arasina girdigin surece dahada isler sarpa sarar erkekler aciklama yapmaz sen karışma der her zaman kardesimde kızı yüzünden simdiki karısıyla ksvga ediyor sürekli bilerek ve isteyerek geldin simdi eve sokmuyor sun diyo kızın dedi gi bir kelime yuzunden baba evimizi duzeltiyosun annemimi getiriceksin dedi diye o kiz birdaha bu eve giremez dedi ilk karisida ayni evde oturuyordu o yuzden yavrum evi duzeltip annemle babam hariscak sanmış o gün bu gündür kizi görmek istemiyor gelin buraya geldimide kardesimi bi ust kata anneme yollamaz hele bi çıksın sabaha kadar kavga eder bu şekilde de nasil huzurlu bir evlilik olucak bilmiyorum sende karisma kocan sana karşı iyiyse huzurun mutlulugun yerinde ise kizina ne demis yada ne almış onlar vicdanlarini aldiklariyla susturuyo maalesef [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
bitmiyo derdim😪