Gunaydin kizlar aşiri derrce bogaz yanmasi var sizlerde yassdinizmi bu sorunu 34 haftaligm
A Arzu eren Kayıtlı Üye Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 60 18 Ağustos 2022 #1 Gunaydin kizlar aşiri derrce bogaz yanmasi var sizlerde yassdinizmi bu sorunu 34 haftaligm
Ç Çiçek20 Kayıtlı Üye Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 2,329 18 Ağustos 2022 #2 Arzu eren' Alıntı: Gunaydin kizlar aşiri derrce bogaz yanmasi var sizlerde yassdinizmi bu sorunu 34 haftaligm Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş olsun canım
Arzu eren' Alıntı: Gunaydin kizlar aşiri derrce bogaz yanmasi var sizlerde yassdinizmi bu sorunu 34 haftaligm Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş olsun canım
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 18 Ağustos 2022 #3 Arzu eren' Alıntı: Gunaydin kizlar aşiri derrce bogaz yanmasi var sizlerde yassdinizmi bu sorunu 34 haftaligm Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım üşütmüs olabilirsin
Arzu eren' Alıntı: Gunaydin kizlar aşiri derrce bogaz yanmasi var sizlerde yassdinizmi bu sorunu 34 haftaligm Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım üşütmüs olabilirsin
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,642 18 Ağustos 2022 #4 Arzu eren' Alıntı: Gunaydin kizlar aşiri derrce bogaz yanmasi var sizlerde yassdinizmi bu sorunu 34 haftaligm Genişletmek için tıkla ... Ilık su ilaç bol bol canım bal yada pekmez yiyebilirsin şifa olur. Geçmiş olsun
Arzu eren' Alıntı: Gunaydin kizlar aşiri derrce bogaz yanmasi var sizlerde yassdinizmi bu sorunu 34 haftaligm Genişletmek için tıkla ... Ilık su ilaç bol bol canım bal yada pekmez yiyebilirsin şifa olur. Geçmiş olsun
A Arzu eren Kayıtlı Üye Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 60 18 Ağustos 2022 #5 Tesekkur ederim hrpinize doktor reflu dedi gaviscon verdi sma artik oda fsyda etmiyo
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 18 Ağustos 2022 #6 Arzu eren' Alıntı: Tesekkur ederim hrpinize doktor reflu dedi gaviscon verdi sma artik oda fsyda etmiyo Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım
Arzu eren' Alıntı: Tesekkur ederim hrpinize doktor reflu dedi gaviscon verdi sma artik oda fsyda etmiyo Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım
F Fatime15 Kayıtlı Üye Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 7 18 Ağustos 2022 #7 Arzu eren' Alıntı: Gunaydin kizlar aşiri derrce bogaz yanmasi var sizlerde yassdinizmi bu sorunu 34 haftaligm Genişletmek için tıkla ... ben39hafdasindayim hala yaniyor bendede oluyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Ağustos 2022 Arzu eren' Alıntı: Gunaydin kizlar aşiri derrce bogaz yanmasi var sizlerde yassdinizmi bu sorunu 34 haftaligm Genişletmek için tıkla ... yemeyine fikir ver bende doktor demiwdin ele zamanlarda sup yemeliyim deye
Arzu eren' Alıntı: Gunaydin kizlar aşiri derrce bogaz yanmasi var sizlerde yassdinizmi bu sorunu 34 haftaligm Genişletmek için tıkla ... ben39hafdasindayim hala yaniyor bendede oluyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Ağustos 2022 Arzu eren' Alıntı: Gunaydin kizlar aşiri derrce bogaz yanmasi var sizlerde yassdinizmi bu sorunu 34 haftaligm Genişletmek için tıkla ... yemeyine fikir ver bende doktor demiwdin ele zamanlarda sup yemeliyim deye
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,590 Konum Malatya 18 Ağustos 2022 #8 Arzu eren' Alıntı: Gunaydin kizlar aşiri derrce bogaz yanmasi var sizlerde yassdinizmi bu sorunu 34 haftaligm Genişletmek için tıkla ... Mide yanmasından dolayı oluyordur canım ben rennie duo kullanıyordum bana yarıyordu biraz sende deniyebilirsin
Arzu eren' Alıntı: Gunaydin kizlar aşiri derrce bogaz yanmasi var sizlerde yassdinizmi bu sorunu 34 haftaligm Genişletmek için tıkla ... Mide yanmasından dolayı oluyordur canım ben rennie duo kullanıyordum bana yarıyordu biraz sende deniyebilirsin