Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Boşanıyoruz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Aynurka" data-source="post: 190870" data-attributes="member: 3793"><p>Ya ev mev istemiyorum onun parasında da gözüm yok yaptığım gibi mecbur bakicam ama nasıl deyim babasız kalacak belki beni suclucak büyüyünce belki ona o kadar iyi hem anne hem baba olamicam</p><p></p><p>Ya zaten açtık bir ara büyük kavga ettik annesinin zaten haberi vardı benim ilk bebeğim düştü bu üzüntüden bu olaylardan o zaman kaynanamın haberi oldu ama sustu oğluna çok düşkün çünkü beni suçladı bu kadar uzulmeseydin kıskanç olmasaydın bu bebek düşmezdi diye valla bak oğlunun hatasını görmedi son yakaladigimda bu sefer babasının da haberi oldu babası dedi aman kise duymasın kızım oğluma guvenmiyorsan da bana güven eğer birdaha böyle bişey olursa ben seni babanın evine bırakıp babandan da özür dilicem dedi yine boşanmaya kadar gitmişti bu konu</p><p>[automerge]1645291636[/automerge]</p><p>Amin aile bi</p><p></p><p>Amin aile büyüklerinin haberi var zaten annesi oğlunun tarafını tutuyor ne olursa olsun babası kızıyor felan ama genelde olmuyor galiba devam etmicek böyle</p><p>[automerge]1645291641[/automerge]</p><p>Amin aile bi</p><p></p><p>Amin aile büyüklerinin haberi var zaten annesi oğlunun tarafını tutuyor ne olursa olsun babası kızıyor felan ama genelde olmuyor galiba devam etmicek böyle</p><p>[automerge]1645291720[/automerge]</p><p>Amin aile bi</p><p></p><p>Amin aile büyüklerinin haberi var zaten annesi oğlunun tarafını tutuyor ne olursa olsun babası kızıyor felan ama genelde olmuyor galiba devam etmicek böyle</p><p>[automerge]1645291879[/automerge]</p><p></p><p>Bende bu sefer öyle yapicam abla artık dayanacak gücüm kalmadı annemler idare et dayan boşanmak olmaz deselerde bu laflar artık gerçekten çok ağrıma gidiyor kaldıramıyorum ben onun için ilişkimiz için cabalayip herşeyi yaparken onun böyle demesi böyle yapması zoruma gidiyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aynurka, post: 190870, member: 3793"] Ya ev mev istemiyorum onun parasında da gözüm yok yaptığım gibi mecbur bakicam ama nasıl deyim babasız kalacak belki beni suclucak büyüyünce belki ona o kadar iyi hem anne hem baba olamicam Ya zaten açtık bir ara büyük kavga ettik annesinin zaten haberi vardı benim ilk bebeğim düştü bu üzüntüden bu olaylardan o zaman kaynanamın haberi oldu ama sustu oğluna çok düşkün çünkü beni suçladı bu kadar uzulmeseydin kıskanç olmasaydın bu bebek düşmezdi diye valla bak oğlunun hatasını görmedi son yakaladigimda bu sefer babasının da haberi oldu babası dedi aman kise duymasın kızım oğluma guvenmiyorsan da bana güven eğer birdaha böyle bişey olursa ben seni babanın evine bırakıp babandan da özür dilicem dedi yine boşanmaya kadar gitmişti bu konu [automerge]1645291636[/automerge] Amin aile bi Amin aile büyüklerinin haberi var zaten annesi oğlunun tarafını tutuyor ne olursa olsun babası kızıyor felan ama genelde olmuyor galiba devam etmicek böyle [automerge]1645291641[/automerge] Amin aile bi Amin aile büyüklerinin haberi var zaten annesi oğlunun tarafını tutuyor ne olursa olsun babası kızıyor felan ama genelde olmuyor galiba devam etmicek böyle [automerge]1645291720[/automerge] Amin aile bi Amin aile büyüklerinin haberi var zaten annesi oğlunun tarafını tutuyor ne olursa olsun babası kızıyor felan ama genelde olmuyor galiba devam etmicek böyle [automerge]1645291879[/automerge] Bende bu sefer öyle yapicam abla artık dayanacak gücüm kalmadı annemler idare et dayan boşanmak olmaz deselerde bu laflar artık gerçekten çok ağrıma gidiyor kaldıramıyorum ben onun için ilişkimiz için cabalayip herşeyi yaparken onun böyle demesi böyle yapması zoruma gidiyor [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Boşanıyoruz