Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Boşanıyoruz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Bla bla bla" data-source="post: 191219" data-attributes="member: 1811"><p></p></blockquote><p>="ErvaCan, post: 191167, member: 3121"]</p><p>Öncelikle Allah karnında ki bebişim hatrına hakkında hayırlısını versin ama üzüldüm inan ki. Yorumlarada baktım bebiş için oluruna bırak demiş birçok arkadaş ama bence öyle yapma .Sen kocanın yaptıklarını ispatlayacak şekilde net deliller topla mahkemeye veya aile büyüklerine kanıt niteliğinde olsun bırak rezil olsn heryerde batasıca senin yaptığın utanacak bişey yok cnm.onun adına bunları yapmaktan çekinme ,utanma.elinde net birşeyler olski haklı çıkabil inkar edemesin diye diyorum.Bu tipler inan bana düzelmez şimdi onu görmezden gelirsen ilerde daha büyük sorunlarla karsılasırsın .sanada bebişede bakmak zorunda yanına bırakma madem öyle görsün anyayı konyayı hadsiz.</p><p>[/QUOTE]</p><p>Kuşum oluruna biraktan kastim benim tamamen kişisel olarak kendi açısından oluruna birakmasi açısından di. Nasıl anlatsam eşine ayak uydrsun. Mesela bosanalima karşıt tutumu nasıl istersen olsun demk amaçlı dedim. Kocasının yediqi poka qöz yumsun qbi bi anlamda kesinlikle demedim ben. Canı cehenneme tabiri caizse pislik insann</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="Bla bla bla, post: 191219, member: 1811"] [/QUOTE]="ErvaCan, post: 191167, member: 3121"] Öncelikle Allah karnında ki bebişim hatrına hakkında hayırlısını versin ama üzüldüm inan ki. Yorumlarada baktım bebiş için oluruna bırak demiş birçok arkadaş ama bence öyle yapma .Sen kocanın yaptıklarını ispatlayacak şekilde net deliller topla mahkemeye veya aile büyüklerine kanıt niteliğinde olsun bırak rezil olsn heryerde batasıca senin yaptığın utanacak bişey yok cnm.onun adına bunları yapmaktan çekinme ,utanma.elinde net birşeyler olski haklı çıkabil inkar edemesin diye diyorum.Bu tipler inan bana düzelmez şimdi onu görmezden gelirsen ilerde daha büyük sorunlarla karsılasırsın .sanada bebişede bakmak zorunda yanına bırakma madem öyle görsün anyayı konyayı hadsiz. [/QUOTE] Kuşum oluruna biraktan kastim benim tamamen kişisel olarak kendi açısından oluruna birakmasi açısından di. Nasıl anlatsam eşine ayak uydrsun. Mesela bosanalima karşıt tutumu nasıl istersen olsun demk amaçlı dedim. Kocasının yediqi poka qöz yumsun qbi bi anlamda kesinlikle demedim ben. Canı cehenneme tabiri caizse pislik insann [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Boşanıyoruz