Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Bosanma
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="2 çocuk Annesi" data-source="post: 464203" data-attributes="member: 4288"><p>C</p><p></p><p></p><p></p><p>Canim soylemim diyom ama adam pisman olursa barisacakmisin bu gun bir cocugun olcak yarin obur gun 3-4 cocukla birakip giderse dahami iyi neden yolun basindayken su adama rest cekip bosanma davasini bizzat sen acmiyosun neden kendini bi erkege bu kadar dusuruyosun ,su an var ya sendeki imkan bende olcakti arkama bile bakmadan kacar uzaklasirdim bole bi adamdan bu gun barissa yarin obur gun 3- 4 cocukla tekrar birakacak o zaman daha mi iyi olur sonra keske en basta bosansaydim diceksin ,bole insanlar kolay kolay degismez ,persembenin gelisi carsambadan belli ,bos hayaller kurmayalim,insanin cani cikar huyu cikmazmis,cok zor degismesi,en son degistigindeyse sen tukenmis bikmis cocuklarinin hayati mahvolmus olucak, onunla barisirsan karnindaki cocugada yazik ediceksin o adam seni harcadigi gibi onuda harcicak o bebege bunu yapmaya hakkin yok,anladigim kadariyla gencsin ,ailen arkandaysa onlara sigin ,yada devlet kapisina sigin merdiven sil temizlikci ol ama o adama donme ,cok pisman olursun ,gecen zamanin telafisi yok ,hersey daha kotu olmadan git bosan ve iki dunya bi arayada gelse asla barisma yazik etme kendine ,hayatinin elin oglunun keyfine meze atme ...bir sekilde kendi hayatini kur ,oyle cibilliyetsiz adama kendinide cocugunuda kurban etme ,kendi cocugunu oldurmek isteyen bir insandan ne hayir gelir ,Allah askina adamin vijdansizligi ortada daha ne bekliyosun ,kendi can parcasina acimayan sana acir mi hic ,gozunun acilmasi icin Adamin sana daha ne demesini bekliyon ,cani iste ,git bosanmayi sen ac kurtul bi an once bu caniden ,bunu aklina koy o adamdan ne baba ne koca OLMAZZZZ!!!</p><p>[automerge]1692302266[/automerge]</p><p></p><p>Sevgi degil bu ,arkadas Yanlis anlama beni kirmak istemyom ama gercekten hakim olamiyom artik krndime ,nasil bi sevgisizlik icinde buyuduyse artik ,kendi cocuguna kiymak İsteyen adamin ne si sevilirlebilirki ,cani bir insana sevgi beslemek nasil bi yokluk bi turlu anlayamiyorum ,insan bazen askindan ölse bile ,onuru gururu herseyden once evlat bu sevgiye engel olmali ,diyecek bisi bulamiyom...Allah dogru yolu gostersin</p><p>[automerge]1692302783[/automerge]</p><p></p><p>Canim bence ,adamin kaninda bozukluk olmasaydi baskalari ole kolay kolay ,onun aklina giripte degistiremezlerdi,adam adam olsaydi sahip cikardi ,tek suc kocanda kimi suclasan bosa ,erkegin adam oldugu her yerde kadinida hanimdir ,,,bana cok cektirdiler esimle arama girdiler bizi birbirimizden soguttular yillarca anasini babasini sucladim ama aklim kemale erince ,aslin tum sucun esimde oldugnu anladim ,erkek adam gibi adam oldumu dunya onune gelse kimse esiyle arasina giremez asla yikamaz ,ama erkek essek oldumuydu sirtina bineni cok olur</p><p>[automerge]1692302825[/automerge]</p><p></p><p>Canim bence ,adamin kaninda bozukluk olmasaydi baskalari ole kolay kolay ,onun aklina giripte degistiremezlerdi,adam adam olsaydi sahip cikardi ,tek suc kocanda kimi suclasan bosa ,erkegin adam oldugu her yerde kadinida hanimdir ,,,bana cok cektirdiler esimle arama girdiler bizi birbirimizden soguttular yillarca anasini babasini sucladim ama aklim kemale erince ,aslin tum sucun esimde oldugnu anladim ,erkek adam gibi adam oldumu dunya onune gelse kimse esiyle arasina giremez asla yikamaz ,ama erkek essek oldumuydu sirtina bineni cok olur</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="2 çocuk Annesi, post: 464203, member: 4288"] C Canim soylemim diyom ama adam pisman olursa barisacakmisin bu gun bir cocugun olcak yarin obur gun 3-4 cocukla birakip giderse dahami iyi neden yolun basindayken su adama rest cekip bosanma davasini bizzat sen acmiyosun neden kendini bi erkege bu kadar dusuruyosun ,su an var ya sendeki imkan bende olcakti arkama bile bakmadan kacar uzaklasirdim bole bi adamdan bu gun barissa yarin obur gun 3- 4 cocukla tekrar birakacak o zaman daha mi iyi olur sonra keske en basta bosansaydim diceksin ,bole insanlar kolay kolay degismez ,persembenin gelisi carsambadan belli ,bos hayaller kurmayalim,insanin cani cikar huyu cikmazmis,cok zor degismesi,en son degistigindeyse sen tukenmis bikmis cocuklarinin hayati mahvolmus olucak, onunla barisirsan karnindaki cocugada yazik ediceksin o adam seni harcadigi gibi onuda harcicak o bebege bunu yapmaya hakkin yok,anladigim kadariyla gencsin ,ailen arkandaysa onlara sigin ,yada devlet kapisina sigin merdiven sil temizlikci ol ama o adama donme ,cok pisman olursun ,gecen zamanin telafisi yok ,hersey daha kotu olmadan git bosan ve iki dunya bi arayada gelse asla barisma yazik etme kendine ,hayatinin elin oglunun keyfine meze atme ...bir sekilde kendi hayatini kur ,oyle cibilliyetsiz adama kendinide cocugunuda kurban etme ,kendi cocugunu oldurmek isteyen bir insandan ne hayir gelir ,Allah askina adamin vijdansizligi ortada daha ne bekliyosun ,kendi can parcasina acimayan sana acir mi hic ,gozunun acilmasi icin Adamin sana daha ne demesini bekliyon ,cani iste ,git bosanmayi sen ac kurtul bi an once bu caniden ,bunu aklina koy o adamdan ne baba ne koca OLMAZZZZ!!! [automerge]1692302266[/automerge] Sevgi degil bu ,arkadas Yanlis anlama beni kirmak istemyom ama gercekten hakim olamiyom artik krndime ,nasil bi sevgisizlik icinde buyuduyse artik ,kendi cocuguna kiymak İsteyen adamin ne si sevilirlebilirki ,cani bir insana sevgi beslemek nasil bi yokluk bi turlu anlayamiyorum ,insan bazen askindan ölse bile ,onuru gururu herseyden once evlat bu sevgiye engel olmali ,diyecek bisi bulamiyom...Allah dogru yolu gostersin [automerge]1692302783[/automerge] Canim bence ,adamin kaninda bozukluk olmasaydi baskalari ole kolay kolay ,onun aklina giripte degistiremezlerdi,adam adam olsaydi sahip cikardi ,tek suc kocanda kimi suclasan bosa ,erkegin adam oldugu her yerde kadinida hanimdir ,,,bana cok cektirdiler esimle arama girdiler bizi birbirimizden soguttular yillarca anasini babasini sucladim ama aklim kemale erince ,aslin tum sucun esimde oldugnu anladim ,erkek adam gibi adam oldumu dunya onune gelse kimse esiyle arasina giremez asla yikamaz ,ama erkek essek oldumuydu sirtina bineni cok olur [automerge]1692302825[/automerge] Canim bence ,adamin kaninda bozukluk olmasaydi baskalari ole kolay kolay ,onun aklina giripte degistiremezlerdi,adam adam olsaydi sahip cikardi ,tek suc kocanda kimi suclasan bosa ,erkegin adam oldugu her yerde kadinida hanimdir ,,,bana cok cektirdiler esimle arama girdiler bizi birbirimizden soguttular yillarca anasini babasini sucladim ama aklim kemale erince ,aslin tum sucun esimde oldugnu anladim ,erkek adam gibi adam oldumu dunya onune gelse kimse esiyle arasina giremez asla yikamaz ,ama erkek essek oldumuydu sirtina bineni cok olur [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Bosanma