Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Böyle şeyler de mi var
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Kaçak 🤩" data-source="post: 439316" data-attributes="member: 6589"><p>Bacim kaynanan doğulu mu? Genelde o taraflarda bu anlayış var? Hatta kizlarina bosan ama cocugunu getirme, burdan giderken cocukla mi gittin diyen babalar da duydum. Tamamen gitmemezlik edemezsin sonucta annesi ama sınır koyabilirsin, eşin olmadan gitmezsin, esinin yaninda birsey derlerse esine karsi sorun cikarabilirsin boylece esin de dur diyebilir annesine karsi. Eşin olmadan ve ozel gunler disinma gitmezdim ben olsam, hem oglumu bana karşı dolduruyor da diyemez . </p><p>Ama tabii ki soyledigi cumleyi desteklemiyorum aksine cok sacma bir dusunce tarzı ama maalesef bazi bolgelerde (bazi kafa yapilarinda tabii) bu mevcut</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kaçak 🤩, post: 439316, member: 6589"] Bacim kaynanan doğulu mu? Genelde o taraflarda bu anlayış var? Hatta kizlarina bosan ama cocugunu getirme, burdan giderken cocukla mi gittin diyen babalar da duydum. Tamamen gitmemezlik edemezsin sonucta annesi ama sınır koyabilirsin, eşin olmadan gitmezsin, esinin yaninda birsey derlerse esine karsi sorun cikarabilirsin boylece esin de dur diyebilir annesine karsi. Eşin olmadan ve ozel gunler disinma gitmezdim ben olsam, hem oglumu bana karşı dolduruyor da diyemez . Ama tabii ki soyledigi cumleyi desteklemiyorum aksine cok sacma bir dusunce tarzı ama maalesef bazi bolgelerde (bazi kafa yapilarinda tabii) bu mevcut [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Böyle şeyler de mi var