Sorum var Bu gün eşimin doğum günü

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde sarı kızım🐇💛 tarafından oluşturulan Bu gün eşimin doğum günü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 972 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bu gün eşimin doğum günü
Konbuyu başlatan sarı kızım🐇💛
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sarı kızım🐇💛

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Eşimin doğum günü pasta yaptım yemekler salatalar yaptım hediyye alamadım. Sizler eşinizin doğum gününde neler yapdınız?🥰
Çok güzel yapmışsın canım mutlu yıllar size bizde eşime çocuklarla beraber pasta yaptık bende hediye filan almadım sadece pasta yaptım oğlum mum koyup pastayı götürdü çok mutlu oldu ❤

sarı kızım🐇💛

Kayıtlı Üye
rank
Çok güzel yapmışsın canım mutlu yıllar size bizde eşime çocuklarla beraber pasta yaptık bende hediye filan almadım sadece pasta yaptım oğlum mum koyup pastayı götürdü çok mutlu oldu ❤
Amin inşAllah canm teşekkür ederim❤️😘 çocuklarımız onlar için bi hediyye zaten🤗

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Eşimin doğum günü pasta yaptım yemekler salatalar yaptım hediyye alamadım. Sizler eşinizin doğum gününde neler yapdınız?🥰
Bir şey diyim mi nerdeyse 3 yıllık evli olacağız mayıs ayında 2 yıldır asla kutlayamadım 😂😂 ilk doğum gününde ve ikinci doğum gününde annemdeydim Ankara’da ondan kutlama olmadı ama bu yıl inşallah martta kutlayacağım hiç bir yere gitmiyorum 😂😂 hediye filan almıştım ama evde hazırlık asla yapamadım o işe annem ile benim doğum günümü kutlamıştı pasta vs alıp 😍😍

sarı kızım🐇💛

Kayıtlı Üye
rank
Bir şey diyim mi nerdeyse 3 yıllık evli olacağız mayıs ayında 2 yıldır asla kutlayamadım 😂😂 ilk doğum gününde ve ikinci doğum gününde annemdeydim Ankara’da ondan kutlama olmadı ama bu yıl inşallah martta kutlayacağım hiç bir yere gitmiyorum 😂😂 hediye filan almıştım ama evde hazırlık asla yapamadım o işe annem ile benim doğum günümü kutlamıştı pasta vs alıp 😍😍
Bizde 5 aydan sonra 3 yıllık evliliyimiz oluyo ama hayla kutlayamadık bu yıl belki kutladık. 😄

Tüm sayfalar yüklendi.