Sorum var Bu ne sıcak😖😖😖🥵🥵

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿 tarafından oluşturulan Bu ne sıcak😖😖😖🥵🥵 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,437 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bu ne sıcak😖😖😖🥵🥵
Konbuyu başlatan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Yattığım yer bana yapışıyor sanki oturduğum yerde su gibi oluyorum kızlar bu sıcaklar ne böyle sizde aynı mısınız yoksa ben mi ateş atıyorum 🥵
Aynıyız aynı kuzum 🤦🏻‍♀️kayrw sıcaktan sabaha kadar 20 30 kez uyanıyor valla çocuğu zıbınla yatırıyorum sabah uyanınca görsen he yeri ter su içinde 🤦🏻‍♀️

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank

Hanmtutenk

Kayıtlı Üye
rank
Yattığım yer bana yapışıyor sanki oturduğum yerde su gibi oluyorum kızlar bu sıcaklar ne böyle sizde aynı mısınız yoksa ben mi ateş atıyorum 🥵
Bende geceleri üşüyorum yün yorgan atasim geliyor üstüme iki omuz ortam buz kesiyor soğuk soğuk terliyorum hep buda usumeme sebep oluyor 1 aydır bu böyle neden bende bilmiyorum şuan bunu yazınca bile sırtım üşüyor 🙄

Aynıyız aynı kuzum 🤦🏻‍♀️kayrw sıcaktan sabaha kadar 20 30 kez uyanıyor valla çocuğu zıbınla yatırıyorum sabah uyanınca görsen he yeri ter su içinde 🤦🏻‍♀️
Gerçekten valla bayılacak gibi oluyorum günde 2 kere duş alsamda yetmiyor yetmiyor canım benim biz böyleysek o melakeler ne yapsın
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Oyyy oyyy oturduğum yerden terliyorum rabbim hepimize yardım etsin inşallah yaz gebeliği çok zor 🤒🤒
Aynen öyle aynen oturduğum yerde ter ter duş alıp çıkıyorum terliyorum saniyesinde

Oyyy oyyy oturduğum yerden terliyorum rabbim hepimize yardım etsin inşallah yaz gebeliği çok zor 🤒🤒
Aynen öyle aynen oturduğum yerde ter ter duş alıp çıkıyorum terliyorum saniyesinde
Bende geceleri üşüyorum yün yorgan atasim geliyor üstüme iki omuz ortam buz kesiyor soğuk soğuk terliyorum hep buda usumeme sebep oluyor 1 aydır bu böyle neden bende bilmiyorum şuan bunu yazınca bile sırtım üşüyor 🙄
Allah Allah niye üşüyorsun ki acaba kuzum kan değerlerinde düşğklük mü var doktoruna söyledinmi bu durumu

Allah Allah niye üşüyorsun ki acaba kuzum kan değerlerinde düşğklük mü var doktoruna söyledinmi bu durumu
Yalniz değilsin, bizimlesin🤣🤰🥵
Valla bu neydi böyle😅😅😅

Tüm sayfalar yüklendi.