Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yavaş yavaş kesilir canım ilaç kullansamda kusuyordum önce kusmalarim durdu midem bulanıyor su sadece 19+5 oldum ilacım bitti gecmismidir kusmalarim diye almayayım bekleyeyim dedim icmiyordu iki gündür ara ara midem bulanıyor ama kusmadim daha bulantım olunca yeşil elma yada sade soda içiyorum bir kaç gün daha böyle devam ederse ilaç almyk kesicem bende
Yavaş yavaş kesilir canım ilaç kullansamda kusuyordum önce kusmalarim durdu midem bulanıyor su sadece 19+5 oldum ilacım bitti gecmismidir kusmalarim diye almayayım bekleyeyim dedim icmiyordu iki gündür ara ara midem bulanıyor ama kusmadim daha bulantım olunca yeşil elma yada sade soda içiyorum bir kaç gün daha böyle devam ederse ilaç almyk kesicem bende
Bende öyleyim zamanla azalıyor uzun sürmez inşallah ilk gebeligimde hiç bu kadar bulantım olmamıştı bu haftaya kadar 7 kilo almıştım ama bunda 2 kilo verdim dahada almadim
Benim uzun sürdüğü için ara ara ilacı bıraktım ama olmadı devam etti ilk günkü gibi sonra yiyeceklere karşı eskisi kadar hassas olmadığımı fark edince bıraktım çok şükür sonra içmedim hiç
Merhaba benmde7haftalikken falan baskadi1011haftalarda birden kesildi bende sasirdim ama soyle sadece arada canm cok istiyor bir yemeği yyrm fakat sinra bulaniyor midem ama arada
Merhaba benmde7haftalikken falan baskadi1011haftalarda birden kesildi bende sasirdim ama soyle sadece arada canm cok istiyor bir yemeği yyrm fakat sinra bulaniyor midem ama arada
Ya benimde 2 gündür sabah bulantı ve kusma dan sonra olmuyor ama dün akşam mide bulantım geçince biraz çok yedim sanırım istifra ettim sonrasında normal mi acaba ya hasta olmaktan korkuyorum kustukça midem bozulur mu yediğini bir daha kabul etmeme gibi