Bulantı birden mi kesilecek

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Melek001 tarafından oluşturulan Bulantı birden mi kesilecek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,311 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bulantı birden mi kesilecek
Konbuyu başlatan Melek001
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Yavaş yavaş kesilir canım ilaç kullansamda kusuyordum önce kusmalarim durdu midem bulanıyor su sadece 19+5 oldum ilacım bitti gecmismidir kusmalarim diye almayayım bekleyeyim dedim icmiyordu iki gündür ara ara midem bulanıyor ama kusmadim daha bulantım olunca yeşil elma yada sade soda içiyorum bir kaç gün daha böyle devam ederse ilaç almyk kesicem bende

Melek001

Kayıtlı Üye
rank
Yavaş yavaş kesilir canım ilaç kullansamda kusuyordum önce kusmalarim durdu midem bulanıyor su sadece 19+5 oldum ilacım bitti gecmismidir kusmalarim diye almayayım bekleyeyim dedim icmiyordu iki gündür ara ara midem bulanıyor ama kusmadim daha bulantım olunca yeşil elma yada sade soda içiyorum bir kaç gün daha böyle devam ederse ilaç almyk kesicem bende
Anladım canım bulantım olmadığı zamanlarda da midem hep tuhaf ve iştah yok hiç su içemiyorum ya ne yapacgim bilmiyorum

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Anladım canım bulantım olmadığı zamanlarda da midem hep tuhaf ve iştah yok hiç su içemiyorum ya ne yapacgim bilmiyorum
Bende öyleyim zamanla azalıyor uzun sürmez inşallah ilk gebeligimde hiç bu kadar bulantım olmamıştı bu haftaya kadar 7 kilo almıştım ama bunda 2 kilo verdim dahada almadim

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba tecrübeli anneler bu mide bulantısı bir gün birden mi kesilecek ne zaman kesiliyor 😟
Benim uzun sürdüğü için ara ara ilacı bıraktım ama olmadı devam etti ilk günkü gibi sonra yiyeceklere karşı eskisi kadar hassas olmadığımı fark edince bıraktım çok şükür sonra içmedim hiç

Melek001

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba benmde7haftalikken falan baskadi1011haftalarda birden kesildi bende sasirdim ama soyle sadece arada canm cok istiyor bir yemeği yyrm fakat sinra bulaniyor midem ama arada
Ya benimde 2 gündür sabah bulantı ve kusma dan sonra olmuyor ama dün akşam mide bulantım geçince biraz çok yedim sanırım istifra ettim sonrasında normal mi acaba ya hasta olmaktan korkuyorum kustukça midem bozulur mu yediğini bir daha kabul etmeme gibi

Tüm sayfalar yüklendi.