Bana doktor gyno-lomexin verdi 2 adet vardi icinde 3 gun arayla 1 tane bide funderly krrm kremi 2 kez kullandm fitilide kullandm gecti ama benmki cok kotuydu yeşil pütürlü peynir gibi gelyodu vajina dudagm sisiyodu boyle kocaman olyodu kasinti yanma sorma agluodum resmen akinti bacaklrmdan akiyodu ilk ay basladi 4 aya kadar cektm erken oldugu icin tedavi vermeem demisti onlari kullandm hemen gecti cok sukur insallah tekrarlamaz
Çok geçmiş olsun kuzumBana doktor gyno-lomexin verdi 2 adet vardi icinde 3 gun arayla 1 tane bide funderly krrm kremi 2 kez kullandm fitilide kullandm gecti ama benmki cok kotuydu yeşil pütürlü peynir gibi gelyodu vajina dudagm sisiyodu boyle kocaman olyodu kasinti yanma sorma agluodum resmen akinti bacaklrmdan akiyodu ilk ay basladi 4 aya kadar cektm erken oldugu icin tedavi vermeem demisti onlari kullandm hemen gecti cok sukur insallah tekrarlamaz
Geçmiş olsun canım
Sagol cnm gcti sükürÇok geçmiş olsun kuzum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun kuzum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Geçmiş olsun canım
İnşllah canım benmde akıntı koku ve yanma var sadeceBana doktor gyno-lomexin verdi 2 adet vardi icinde 3 gun arayla 1 tane bide funderly krrm kremi 2 kez kullandm fitilide kullandm gecti ama benmki cok kotuydu yeşil pütürlü peynir gibi gelyodu vajina dudagm sisiyodu boyle kocaman olyodu kasinti yanma sorma agluodum resmen akinti bacaklrmdan akiyodu ilk ay basladi 4 aya kadar cektm erken oldugu icin tedavi vermeem demisti onlari kullandm hemen gecti cok sukur insallah tekrarlamaz
Saol canıöGecmiw olsun
Saol canıöGecmiw olsun
Hayır cnm ben kullanmadım sanırım enfeksiyon için verilmiş bı ilaç bu.gecmis olsun
Bende kulaniyorum.canim enfeksiyon içindir amma 6 taneden fazla kulanmak olmaz soyledi dr
Ewet cnm 6tane var içinde baktım hergün galiba deymi .geceleri yapmam gerektini söledi doktorBende kulaniyorum.canim enfeksiyon içindir amma 6 taneden fazla kulanmak olmaz soyledi dr