Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
buyuk sorun
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="iyiki varsiniz cocuklarim" data-source="post: 306850" data-attributes="member: 1848"><p>biraz uzun olacak kusura bakmayin ama sorunda cok buyuk arkadaşlar biraz dertleşmek istiyorum aslinda bu sorunu yaşayan kişi ben degilim benim kardesim , kardesim amcamin ogluyla 8 yillk evli 2 tane kizi var evlenmeden önce amcamin oğlu uyuşturucu iciyomuş bunu biz bilmiyoduk amcamlar böyle kötu alişkanligi oldugunu bize söylememişler kadesimle evlendikten sonra 6 yil saklamiş daha kardesim iki sene önce ögrenmis ictigini kayin validesine soylemiş kayin validesi biz biliyoduk demis ve benim kardesim yine susmuş hic kimseye bişey soylememis geceve para istemis kardesimden kardesimde elinde olan parayi vermiş yuzu biraz asik verdigi icin demiş sen neden yuzunu asiyosun eger istemiyosan cek git babanin evine sonra asaya inmiş amcama demiş al abinin kizini napiyosan yap ister bak ister gotur abinin evine koy demiş çekipgitmiş amcamda kardesimi yanina cagirmiş demişki o gitsin boşver ben senin babanim sana sahip cikarim bakarim demiş kardesim de tamm demiş 2 gun aradan geciyo 7 yaşindaki kizini amcamlara gonderiyo diyoki git ekmek al gel amcamin karisi evden kovuyo torununu git sizde para var gelmeyin buraya diyo kardesim bunu duyunca annemleri ariyo babama diyo baba yegnin uyuşturucu bagimlisi bizi istemiyo amcam sana sahip cikarim dedi 2 gun sonra onlarda arkasini dondu ben napacam bilmiyorum diyo annem kaynanasini arayip konuşuyo neden bwnim kizimin hakkina girdiniz boyle oldugunu biliyodunuz neden istediniz kizimi oglunuza diyip sitem ediyo kaynanasida oglunu arayip senin karun herkese yaymis senin uyuşturucu oldugunu boyle yaptiguni falan bussuru konusmuş oglunu doldurmuş amcamin oglu eve gwlip kardesimi dovmus telefonunu kırmış bussuru tehtit ederek cikip gitmiş bu yaklasik 1 haftadir bu olay var bu bir haftadir ne yapacam hic bilmiyom konuşamiyom kardesimle bu 1 haftadir konusamiyom</p><p>[automerge]1661707556[/automerge]</p><p></p><p>şimdi nolcak nasil olacak hic bilmiyorum kardesim napacak hic bilmiyorum</p><p>[automerge]1661707630[/automerge]</p><p></p><p>şimdi nolcak nasil olacak hic bilmiyorum kardesim napacak hic bilmiyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="iyiki varsiniz cocuklarim, post: 306850, member: 1848"] biraz uzun olacak kusura bakmayin ama sorunda cok buyuk arkadaşlar biraz dertleşmek istiyorum aslinda bu sorunu yaşayan kişi ben degilim benim kardesim , kardesim amcamin ogluyla 8 yillk evli 2 tane kizi var evlenmeden önce amcamin oğlu uyuşturucu iciyomuş bunu biz bilmiyoduk amcamlar böyle kötu alişkanligi oldugunu bize söylememişler kadesimle evlendikten sonra 6 yil saklamiş daha kardesim iki sene önce ögrenmis ictigini kayin validesine soylemiş kayin validesi biz biliyoduk demis ve benim kardesim yine susmuş hic kimseye bişey soylememis geceve para istemis kardesimden kardesimde elinde olan parayi vermiş yuzu biraz asik verdigi icin demiş sen neden yuzunu asiyosun eger istemiyosan cek git babanin evine sonra asaya inmiş amcama demiş al abinin kizini napiyosan yap ister bak ister gotur abinin evine koy demiş çekipgitmiş amcamda kardesimi yanina cagirmiş demişki o gitsin boşver ben senin babanim sana sahip cikarim bakarim demiş kardesim de tamm demiş 2 gun aradan geciyo 7 yaşindaki kizini amcamlara gonderiyo diyoki git ekmek al gel amcamin karisi evden kovuyo torununu git sizde para var gelmeyin buraya diyo kardesim bunu duyunca annemleri ariyo babama diyo baba yegnin uyuşturucu bagimlisi bizi istemiyo amcam sana sahip cikarim dedi 2 gun sonra onlarda arkasini dondu ben napacam bilmiyorum diyo annem kaynanasini arayip konuşuyo neden bwnim kizimin hakkina girdiniz boyle oldugunu biliyodunuz neden istediniz kizimi oglunuza diyip sitem ediyo kaynanasida oglunu arayip senin karun herkese yaymis senin uyuşturucu oldugunu boyle yaptiguni falan bussuru konusmuş oglunu doldurmuş amcamin oglu eve gwlip kardesimi dovmus telefonunu kırmış bussuru tehtit ederek cikip gitmiş bu yaklasik 1 haftadir bu olay var bu bir haftadir ne yapacam hic bilmiyom konuşamiyom kardesimle bu 1 haftadir konusamiyom [automerge]1661707556[/automerge] şimdi nolcak nasil olacak hic bilmiyorum kardesim napacak hic bilmiyorum [automerge]1661707630[/automerge] şimdi nolcak nasil olacak hic bilmiyorum kardesim napacak hic bilmiyorum [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
buyuk sorun