Canım çok sıkkın😔😔😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yeniiianne tarafından oluşturulan Canım çok sıkkın😔😔😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,126 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Canım çok sıkkın😔😔😔
Konbuyu başlatan Yeniiianne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aselaras

Paramedik anne

Kayıtlı Üye
rank
Canım çok üzüldüm inan Rabbim yardimcin olsun.dua et bol bol namaz kıl Allah'a sarıl.Allah istedikten sonra hicbisey imkansız değil.yeter ki dua edelim.evi terketmek de çare değil daha dünyaya gelmemiş yavrun varmis.burada kim ne dese sana doğru düzgün çare olamaz,en büyük yardımcımız Allah.dua edicem senin için sende bol bol dua et yuvana dirlik düzen versin Rabbim inşallah 🙏

Yeniiianne

Kayıtlı Üye
rank
Canım çok üzüldüm inan Rabbim yardimcin olsun.dua et bol bol namaz kıl Allah'a sarıl.Allah istedikten sonra hicbisey imkansız değil.yeter ki dua edelim.evi terketmek de çare değil daha dünyaya gelmemiş yavrun varmis.burada kim ne dese sana doğru düzgün çare olamaz,en büyük yardımcımız Allah.dua edicem senin için sende bol bol dua et yuvana dirlik düzen versin Rabbim inşallah 🙏
Allah razı olsun güzel gönlünüzden rabbim sıkmasın inşallah

Paramedik anne

Kayıtlı Üye
rank
Allah razı olsun güzel gönlünüzden rabbim sıkmasın inşallah
Amin canım hepinizden razı olsun Rabbim.ilk hamileliğim benimde çok problemli geçmişti.dayak da yedim ilk hamileliğimde,geçimsizlik zaten hat safhadaydi.cok zor zamanlardı seni çok iyi anlıyorum.ben ailemdende destek görmemiştim o zamanlar.ne olursa olsun geciniceksin donmiyceksin diyolardi,hamile halimle kadın sığınma evi bile arastirmistim.sonra bilmiyorum Allah yardım etti o günler geldi geçti çok şükür.simdi yine arada problemleriniz oluyo ama o günlere göre çok şükür diyorum.dua et bol bol inşallah bu günleri de atlatırsın şükür dersin 🙏güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım 😘😘

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Ya arkadaslar hemen neden git evi terket ailenin yanina git diyosunuz her ailede tartisma olur sizin anneniz babaniz hic mi tartismi anlamiyorumki hicmi kufur etmiyo bi anda erkek niye boyle degisir sabredin gerekirse o soylensin dursun suz cvp vermen bukadarmi zor onun kufur etmesiyle sizin aileniz oyle olacak degil tamam siddet te destekci biri degilim ama bi evlilikte boyle kolay birakilamaz insqnin biseye cani sıkkın olur ilgi gostermez kizar da ama hemen ev terkesilmezki anliyorum hamilesin kendini cok yanliz ce kotu hissediyosun kimseye ailene bile anlatamiyosun ama biraz sabret derim eskiler nekadar sorun yasiyolarmis hicmi duymadiniz hicmi gormediniz yada hersey 4 dortluk olacak dite bisey yok bazen bizdede sorunlar oluyo sessiz kaliyorum hemen evi terk etmek caremi
Tartışma mı kız hamile halimle şiddet gördüm diyo kimse ufacık kavgada sözde kalkıp anasının evine gitmez ama o şiddet ve boyut arttığı için kadınlar susup sineye çektiği için ülkece bu haldeyiz boşan yuvanı yık demiyoruz ama ailenin olduğunu sahibin olduğunu bilsin ki bu adam böyle şeylere devam etmesin sizde annesiniz evladınız kötü olsa bu duruma düşse ne yaparsınız sahip çıkarsınız kötü bi yere gitmiyo anne babasının evine gidiyo

Ozlem kzlrmk

Kayıtlı Üye
rank
Tartışma mı kız hamile halimle şiddet gördüm diyo kimse ufacık kavgada sözde kalkıp anasının evine gitmez ama o şiddet ve boyut arttığı için kadınlar susup sineye çektiği için ülkece bu haldeyiz boşan yuvanı yık demiyoruz ama ailenin olduğunu sahibin olduğunu bilsin ki bu adam böyle şeylere devam etmesin sizde annesiniz evladınız kötü olsa bu duruma düşse ne yaparsınız sahip çıkarsınız kötü bi yere gitmiyo anne babasının evine gidiyo
Devamli olan bisey degilmis sadece bikere tokat atmis ve bunun icin gidilicek durum yok bence herkesin kendi fikri arkadaslar bende dogru bulmuyorum siddeti ama cekip gitmekte hic bi zaman cozum olmaz bence

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Devamli olan bisey degilmis sadece bikere tokat atmis ve bunun icin gidilicek durum yok bence herkesin kendi fikri arkadaslar bende dogru bulmuyorum siddeti ama cekip gitmekte hic bi zaman cozum olmaz bence
Tabi ki herkesin kendi düşüncesi ben sizin düşüncenize de saygı duyuyorum çekip gitmek çözüm degil ama kalıp aynı zulmü görmek de bana mantıklı gelmiyo tokatı bi kere atmış ama aileye küfür hakaret bi ilişkide saygı bitince bence herşey bitiyo kocasının bu kızın ailesinin olduğunu unutmaması lazım kafasına göre sayıp sövüp Tokat atamaz kimse evladını bu eziyetleri görsün diye evlendirmiyor zaten biz kadınların başına bi kereden bişey olmaz denildiği için geliyo bunlar

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar