Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Canım çok sıkkın
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="4 Adam 1 Madam (sinem)❤" data-source="post: 80766" data-attributes="member: 2932"><p>[automerge]1633329200[/automerge]</p><p></p><p>Ah bir sinirleniyorum böyle okudukca bütün cvblari okudum inanın öncelikle sana rabbim sabır versin cnn en cok ilgi istedigimiz zamandayiz eve ese çocuklara yetmeye çalışıyoruz üstüne bide bu şekilde karşımıza geldiler mi ben cinnet geçiriyorum normalde suskun bir insanım içime atarım hamileliktenmidir nedir bilmiyorum yürek yemiş gibi ağzıma geleni sayıyorum bu aralar senin yerinde ben olu cam bak gene söylüyorum ben olu cam o telefon tuzla buza dönmüştü ama şen yapma!!! Sende onu umursama anladığım kadarıyla sende esi nde birbirinize vakit ayırmayı sevenin ciftmissiniz bu anda onun ilgisi gidincede senin duygular sinir falan alt üst olmuş sende onu umursama bakalım nasıl hissedecek bazı şeyleri tek başına yapıp mutlu ol oda bir sorgular olanı biteni nolduda bu kadın bensiz mutlu oldu biz herşeyi paylasirdik ben neyi kaçırdım ya da kaciriyorum die zor bu süreç kabul ediyorum yalnız değilsin bizler varız canın sıkılırsa yaz burdayiz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="4 Adam 1 Madam (sinem)❤, post: 80766, member: 2932"] [automerge]1633329200[/automerge] Ah bir sinirleniyorum böyle okudukca bütün cvblari okudum inanın öncelikle sana rabbim sabır versin cnn en cok ilgi istedigimiz zamandayiz eve ese çocuklara yetmeye çalışıyoruz üstüne bide bu şekilde karşımıza geldiler mi ben cinnet geçiriyorum normalde suskun bir insanım içime atarım hamileliktenmidir nedir bilmiyorum yürek yemiş gibi ağzıma geleni sayıyorum bu aralar senin yerinde ben olu cam bak gene söylüyorum ben olu cam o telefon tuzla buza dönmüştü ama şen yapma!!! Sende onu umursama anladığım kadarıyla sende esi nde birbirinize vakit ayırmayı sevenin ciftmissiniz bu anda onun ilgisi gidincede senin duygular sinir falan alt üst olmuş sende onu umursama bakalım nasıl hissedecek bazı şeyleri tek başına yapıp mutlu ol oda bir sorgular olanı biteni nolduda bu kadın bensiz mutlu oldu biz herşeyi paylasirdik ben neyi kaçırdım ya da kaciriyorum die zor bu süreç kabul ediyorum yalnız değilsin bizler varız canın sıkılırsa yaz burdayiz [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Canım çok sıkkın