Canlar yine bir ruya gordum bilinc alrimda degildi ama goruyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Derya oyku tarafından oluşturulan Canlar yine bir ruya gordum bilinc alrimda degildi ama goruyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 811 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Canlar yine bir ruya gordum bilinc alrimda degildi ama goruyorum
Konbuyu başlatan Derya oyku
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Sabaha jarsi gordum ruyayi doktora gitmstim baltim doktorum bana gulumsedi nasil olur dedi ikizlerin olucal biei kiz biri erkek olcak dedi ultrason kagdinida cilardi verdi bana bnde inanmadm dedi lolurmu 7 haftmdayim simdiye kadr doktor demedi oyle birsey siz diorsunuz bana gosterdide gordum ikieleri 😍
Cnm sen baya beebk rüyaları goruyirusn 😍 hamile misin

Sabaha jarsi gordum ruyayi doktora gitmstim baltim doktorum bana gulumsedi nasil olur dedi ikizlerin olucal biei kiz biri erkek olcak dedi ultrason kagdinida cilardi verdi bana bnde inanmadm dedi lolurmu 7 haftmdayim simdiye kadr doktor demedi oyle birsey siz diorsunuz bana gosterdide gordum ikieleri 😍
Ne güzel maşallah rabbim gönlüne göre versin inşallah ❤️🥰

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Rabbim hayırlara yazsın inşallah

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Rabbim hayırlısını versin inşallah canım

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Benimde tüp bebek ile hamileym 2 embriyo transfer edilmşti baştan beri hep 2iz olarak rüya görüyodum biri kız biri erkek pskljkmiş açıkçası keseyi 1tane görünce rüyamın bilinçaltı oldğnu anlamştm 😁😁 1tane tutmş yani kızım olacak naspse 😍🎀

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Allahm gönlüne göre versin inşşalh canım

Tüm sayfalar yüklendi.