Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum varCanlarim ben 10 haftalık hamileyim çarşamba 11 haftalık olucam sanki bebeği hisssetdim
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr
Canlarim ben 10 haftalık hamileyim çarşamba günü 11 haftalık olucam bu sabah sanki biraz bebeğin hareketini hissetdim acaba olabilirmi banami öyle geldi sağ tarafımda böyle biseyler hareket ediyordu oynuyordu sanki sabah
Bağrsak hareketleriniz o ve kendi nabzınızı hissediyosunz. Daha bebeğin ne kemikleri gelişti nede o kadar büyük değil hareketleri hissettirecek kadar emin olun. Anca en erken 17 de hissedersinz o pıt pıt yapar hafiften arada .
2.ci canim ama dediğim gibi biseyler hissedince acaba mi diye düşündüm ondan sormak istedim, oğlumu erken hissetmiştim mesela ama her hamilelik. Farklı işte
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bağrsak hareketleriniz o ve kendi nabzınızı hissediyosunz. Daha bebeğin ne kemikleri gelişti nede o kadar büyük değil hareketleri hissettirecek kadar emin olun. Anca en erken 17 de hissedersinz o pıt pıt yapar hafiften arada .