Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum varCanlarım iki gün sonra 33 haftalık olucam nasipse zaman yaklaşıyor normal doğum yapmak istiyorum nasipse bana normal doğum için neler önerirsiniz?
Canlarım önerileri tavsiyeleri bekliyorum ilki sezaryandi o yüzden hiç fikrim yok normal doğum ile neiy kaç haftadan sonra yapıyım tavsiyeler fikirler bekliyorum bu arada günaydın bitanelerim
Canlarım önerileri tavsiyeleri bekliyorum ilki sezaryandi o yüzden hiç fikrim yok normal doğum ile neiy kaç haftadan sonra yapıyım tavsiyeler fikirler bekliyorum bu arada günaydın bitanelerim
Maşallah canım inşallah olur bize ilham olursun bende yapmak istiyorum ama bilemiyorum ilk sezeryanımı istekli yaptım ama normal doğumu da tatmak istiyorum
Maşallah canım inşallah olur bize ilham olursun bende yapmak istiyorum ama bilemiyorum ilk sezeryanımı istekli yaptım ama normal doğumu da tatmak istiyorum
İlki acil sezaryandi bitanem bakalım bu ikinciyi normal. Doğum. İstiyorum nasipse kendi. Doktorum. Olur dedi bakalım hastanedeki doktorlar ne dicek. Denemek istiyorum. İnşallah nasipse sen kaç haftaliksin ki canim
İlki acil sezaryandi bitanem bakalım bu ikinciyi normal. Doğum. İstiyorum nasipse kendi. Doktorum. Olur dedi bakalım hastanedeki doktorlar ne dicek. Denemek istiyorum. İnşallah nasipse sen kaç haftaliksin ki canim
Ha tm canim pardonbak seni gene hamile. İlan etdim. Hahahah ha bide kaç haftalık diye soruyom kusura bakma bitanem burda o kadar çok kişiyiz ki bazen karıştırıyorum veya unutuyorum
Sezeryanla arasında en az 2 sene olması gerekiyor ve her doktor onay vermiyor çiçeğim. İlkini neden sezeryan olmuştun eğer çatı sıkıntısı vs varsa ikinciside sezeryan olur. Rabbim hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah ama normal doğum diyede zorlama. Bende normal doğum çok istiyordum lakin bebeğimin sağlığı söz konusu olunca mecburi sezeryan olmuştum
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr