Ya kızlar ben çok zayıfım ya ne yapsam kilo alırım bu zayıflığımdan gerçekten çok rahatsızım 

Kaç kilosun canımYa kızlar ben çok zayıfım ya ne yapsam kilo alırım bu zayıflığımdan gerçekten çok rahatsızım![]()
Protein karbonhidrat ağırlıklı beslen canım. Lahmacunu ekmeğin arasına sar yeYa kızlar ben çok zayıfım ya ne yapsam kilo alırım bu zayıflığımdan gerçekten çok rahatsızım![]()
Ben makarnayı ekmeğe durup yedim bir kereProtein karbonhidrat ağırlıklı beslen canım. Lahmacunu ekmeğin arasına sar ye![]()
Ben makarnayı ekmeğe durup yedim bir kere![]()
Bana en çok kilo aldıran şey gece yemekleri gecenin 4 ünde kalkıp yemek yemişliğim vardır bu yüzden de kilo alıyorum birde yemeğin yanında birşeyler içme yedikten sonra iç sık sık ara öğünler yap karbonhidrat ağırlıklı beslen bende kilo vermeye çalışıyorum ama yemek benim zaafım kendime dur diyemiyorumYa kızlar ben çok zayıfım ya ne yapsam kilo alırım bu zayıflığımdan gerçekten çok rahatsızım![]()
Ben çok istahliyim sedrcr hamileyken yemem on kilo verrimMakarna ekmek güzel ikili🫢
49 kiloyum cnmÇok ye canim azmi yiyon
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kaç kilosun
Keşke bende öyle olsamBana en çok kilo aldıran şey gece yemekleri gecenin 4 ünde kalkıp yemek yemişliğim vardır bu yüzden de kilo alıyorum birde yemeğin yanında birşeyler içme yedikten sonra iç sık sık ara öğünler yap karbonhidrat ağırlıklı beslen bende kilo vermeye çalışıyorum ama yemek benim zaafım kendime dur diyemiyorum![]()
49 kiloyumKaç kilosun canım
49 kiloyumKaç kilosunki canimm
Protein karbonhidrat ağırlıklı beslen canım. Lahmacunu ekmeğin arasına sar ye![]()
Onuda bi deniyimBen makarnayı ekmeğe durup yedim bir kere![]()