A
Ayşe nurrrr
Guest
Çatala yatmaktan korkuyorum doktor altdan bakacam diyor bana 

Korkma canım 2 3 saniyelik bir şey kendini kasmazsan hiç bir sıkıntı olmazÇatala yatmaktan korkuyorum doktor altdan bakacam diyor bana![]()
Korkulacak bisey yok canım dün bende gittim doktora baktı kendini sıkma rahat ol 2 3 saniyelik biseyÇatala yatmaktan korkuyorum doktor altdan bakacam diyor bana![]()
Allah yardımcın olsun canım, bana bakmadılar ama sen yine de korkmaÇatala yatmaktan korkuyorum doktor altdan bakacam diyor bana![]()
Neden bakmadılar hiçAllah yardımcın olsun canım, bana bakmadılar ama sen yine de korkma![]()
Sanırım ilk başta sezeryan doğuma karar verildiği için bakmadılar, bel fıtığı olduğu için normale hiç yönelmediNeden bakmadılar hiç
Anladım kuzum benim bende çok korkuyorum Altan bakınca nasıl tireme ürperme geliyorSanırım ilk başta sezeryan doğuma karar verildiği için bakmadılar, bel fıtığı olduğu için normale hiç yönelmedi
Ben hiç sevmiyorum o işleri yaAnladım kuzum benim bende çok korkuyorum Altan bakınca nasıl tireme ürperme geliyor![]()
Hemde nasıl ya mervemBen hiç sevmiyorum o işleri yasondayı takarken bile şekilden şekile girdim acısına mı yanıyım, elin yabancısına açtım ona mı yanıyım. Bu kadınların işi çok zor valla
![]()