Çatlaklar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Derya4727 tarafından oluşturulan Çatlaklar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,091 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Çatlaklar
Konbuyu başlatan Derya4727
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nesliesen

Derya4727

Kayıtlı Üye
rank
Güzel Hamişler hepinize hayırlı akşamlar 🥰 Bugün ayna da baktığımda farkettim kiiiiii birkaç çatlağım oluşmuş 15.haftadayım amanınnnn dedim buna bi çözüm bulayım başından daha da ilerlemeden didimmmm kiii tabiki tecrübeli yada şuan kullanan güzell annelere sormak istedim 💟 internette badem yağı veya zeytin yağı kullanmak iyi yazıyor birde başlı başına olan kremler siz ne kullanıyorsunuz yada neden kullanmıyorsunuz 😃 eşim flaşı açıp inceledi resmen tabii o normal büyüyor kızımız dedi ama bakmamak lazım erkeklere onlar bişeyden anlamaz 😛

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kuzum duştan 1 saat önce zeytinyağı sürüyorum duştan sonrada vazelin. Şuan çok şükür bi çatlağım yok

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 28. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük patlıcan büyüklüğünde.
Bebeğin görüşü kuvvetlenir. dışarıdan gelen ışığı algılar ve gözlerini kırpar.
Eğer kan uyuşmazlığı varsa kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırmalısınız.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 36 cm ağırlıgı 1050 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Kübra çelik

Kayıtlı Üye
rank
Hindistan cevizi yağı kakao yağı kullan.benim hiç çatlamadı.birazda bünyeyle alakalı.bol bol nemlendir.ozelllikle duştan sonra sür.ozaman gözenekler açık oluyor

Derya4727

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum duştan 1 saat önce zeytinyağı sürüyorum duştan sonrada vazelin. Şuan çok şükür bi çatlağım yok
Aaa ne güzel ikisi de evde var yarın bende başlayayım 🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hindistan cevizi yağı kakao yağı kullan.benim hiç çatlamadı.birazda bünyeyle alakalı.bol bol nemlendir.ozelllikle duştan sonra sür.ozaman gözenekler açık oluyor
Valla ne güzel benim bünyede karnım geriliyor yavaştan açılıyor derim 🤓 teşekkür ediyorum 💟

Busratuna

Kayıtlı Üye
rank
Güzel Hamişler hepinize hayırlı akşamlar 🥰 Bugün ayna da baktığımda farkettim kiiiiii birkaç çatlağım oluşmuş 15.haftadayım amanınnnn dedim buna bi çözüm bulayım başından daha da ilerlemeden didimmmm kiii tabiki tecrübeli yada şuan kullanan güzell annelere sormak istedim 💟 internette badem yağı veya zeytin yağı kullanmak iyi yazıyor birde başlı başına olan kremler siz ne kullanıyorsunuz yada neden kullanmıyorsunuz 😃 eşim flaşı açıp inceledi resmen tabii o normal büyüyor kızımız dedi ama bakmamak lazım erkeklere onlar bişeyden anlamaz 😛
Ben Badem yağı kullanıyorum canım

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Aaa ne güzel ikisi de evde var yarın bende başlayayım 🥰

Valla ne güzel benim bünyede karnım geriliyor yavaştan açılıyor derim 🤓 teşekkür ediyorum 💟
Tabiki kuzum inşallah daha fazla olmaz 🥰

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 28. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük patlıcan büyüklüğünde.
Bebeğin görüşü kuvvetlenir. dışarıdan gelen ışığı algılar ve gözlerini kırpar.
Eğer kan uyuşmazlığı varsa kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırmalısınız.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 36 cm ağırlıgı 1050 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Hayall

Kayıtlı Üye
rank
Ben arada zeytinyağı ve vazelin kullanıyordum ama baktım bebiş zorlamaya başladı kaşıntı oluşmaya başladı badem yağına da başladım badem yağı en iyisi oldu ama arada zeytinyağı ve vazelin de surucem hiç kurumasın die buda benden naçizane bı fikir canım ☺️🌹

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Badem yagi ve zeytin yağı kullanıyorum 3. Cocugumda da çok çok az catlagimvar yanlarda oda normalde bile herkezde olandan az ve 3. Çocuğuma hamileyim karnım resmen cook büyük bide uzun

Alioth

Kayıtlı Üye
rank
Öncelikle vazelinden uzak dur. Neden kimyasal bir karışıma ihtiyaç duyasın ki.. Zeytinyağı, badem yağı gibi yağlar da kıl köklerini besler. En iyisi hindistan cevizi yağı bence. Eğer bütçen varsa Bagder'ın ürünlerini tavsiye ederim. Ama çatlak tamamen genetik bir şey. Ne sürersen sür, çatlayacaksa çatlıyor. Benim göbeğim hiç çatlamadı. Geçmişte kilo alıp vermemden sebep kalçam çatlak dolu. Ve nursing balm kullanmama rağmen göğüslerim korkunç çatladı.

Derya4727

Kayıtlı Üye
rank
Badem yagi ve zeytin yağı kullanıyorum 3. Cocugumda da çok çok az catlagimvar yanlarda oda normalde bile herkezde olandan az ve 3. Çocuğuma hamileyim karnım resmen cook büyük bide uzun
Erkekmi yoksa bebişin ondan mı öyle 😍

Öncelikle vazelinden uzak dur. Neden kimyasal bir karışıma ihtiyaç duyasın ki.. Zeytinyağı, badem yağı gibi yağlar da kıl köklerini besler. En iyisi hindistan cevizi yağı bence. Eğer bütçen varsa Bagder'ın ürünlerini tavsiye ederim. Ama çatlak tamamen genetik bir şey. Ne sürersen sür, çatlayacaksa çatlıyor. Benim göbeğim hiç çatlamadı. Geçmişte kilo alıp vermemden sebep kalçam çatlak dolu. Ve nursing balm kullanmama rağmen göğüslerim korkunç çatladı.
Hadi yaaa 🤔 😞

Tüm sayfalar yüklendi.