Cinsiyet kararsızım☺️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Crtqb tarafından oluşturulan Cinsiyet kararsızım☺️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,454 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet kararsızım☺️
Konbuyu başlatan Crtqb
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Crtqb

Crtqb

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar 14ve 15haftalarimda iki ayrı doktor erkek dedi ama sürekli sırtı donuk bebeğimin hatta kalbini dahi inceleyemedi doktor dönmüyor ne yaptıysak dönmüyor .smdi.bole.olnca acaba kordonla karışmış olabilir mi diyorum aranızda böyle olan varmi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sırtı donukkende net oluurmu acaba suan19hafta olduk

Son düzenleme:

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar 14ve 15haftalarimda iki ayrı doktor erkek dedi ama sürekli sırtı donuk bebeğimin hatta kalbini dahi inceleyemedi doktor dönmüyor ne yaptıysak dönmüyor .smdi.bole.olnca acaba kordonla karışmış olabilir mi diyorum aranızda böyle olan varmi
Banada kendini gostermiyo diyorlar 17 haftadan beri her ultrason da detaylida bile net bisey demediler hep kiza benziyor ama net deil diyirlar 25 haftalık oldum 🤗🤦🤣 allah gönlüne göre versin canim ilk erkek deyip degisen cok var burda gordugum

D

Diyar

Guest
oXGAGv.jpg

Crtqb

Kayıtlı Üye
rank
Yaaa banada erkek dediler bir özelde bir develtte ama nebilim sırtı donukkende kesin olrmu kafam karıştı bir oğlum var beş yasnds sağlıklı olsn ama isde insan istiyor bir kızı olsun😊

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Detaylı ultrasonda net belli olur ancak canım şimdiki sıpalar anne karnında bile uğraştırıyor 😅😅😅

Crtqb

Kayıtlı Üye
rank
Detaylı ultrasonda net belli olur ancak canım şimdiki sıpalar anne karnında bile uğraştırıyor 😅😅😅
Ya evet isde bana erkek dediler ama inanasim gelmiyor ya acaba gercekden erkekmi gördü yoksa ☺️

Sizindemi sırtı dönük hep

Sizindemi sırtı dönük hep

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.