Cinsiyet kız mi erkek mi

• Konbuyu başlatan Zeynep Aselin annesi
  • Toplam 2 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynep Aselin annesi tarafından oluşturulan Cinsiyet kız mi erkek mi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 837 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet kız mi erkek mi
Konbuyu başlatan Zeynep Aselin annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Selda mas
Z

Zeynep Aselin annesi

Guest
Arkadaşlar 14 haftalık gebeyim bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum.bir kızım var. 2incisi ne olcak acaba rüyamda 2 kez erkek olduğunu gördüm sizce çıkar mı rüya ama kizimda gördüm rüyamda çıktı kız oldu bu sefer ne olcak heyecanliyim. Sizin bı öneriniz var mı acaba

Ozlem kzlrmk.

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar 14 haftalık gebeyim bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum.bir kızım var. 2incisi ne olcak acaba rüyamda 2 kez erkek olduğunu gördüm sizce çıkar mı rüya ama kizimda gördüm rüyamda çıktı kız oldu bu sefer ne olcak heyecanliyim. Sizin bı öneriniz var mı acaba
Valla cnm ben ikiz oldugunu gordum ihtimal var dedi doktor degerlerin yuksek dedi tek cikti erkek gordum ruyamda doktor erkege benziyo dedi 22 haftada kiz oldugu kesinlesti benim ruyalarim ucundan geri donuyo😂😂😂insallah seninki çıkar

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Ben oğlumda direk görmüştüm hamile olduğumu bilmeden bide kızıma hamileyim şimdi ondada en başından beri kız gördüm ☺️ bence rüyalar çıkıyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar