@Kayra'nın Annesi 👶🏻 kuzum kuzumm öğrendik sonundaa 🎉🎉 Kızımız oluyor inşallahh 😍🌸🌸
M merveofs Kayıtlı Üye Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 449 8 Nisan 2022 #1 @Kayra'nın Annesi 👶🏻 kuzum kuzumm öğrendik sonundaa Kızımız oluyor inşallahh
E ecmelll Kayıtlı Üye Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 4,115 8 Nisan 2022 #2 merveofs' Alıntı: @Kayra'nın Annesi 👶🏻 kuzum kuzumm öğrendik sonundaa Kızımız oluyor inşallahh Genişletmek için tıkla ... Sağlıkla doğsun kızın kuzum aklında bı isim var mı
merveofs' Alıntı: @Kayra'nın Annesi 👶🏻 kuzum kuzumm öğrendik sonundaa Kızımız oluyor inşallahh Genişletmek için tıkla ... Sağlıkla doğsun kızın kuzum aklında bı isim var mı
M merveofs Kayıtlı Üye Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 449 8 Nisan 2022 #3 ecmelll' Alıntı: Sağlıkla doğsun kızın kuzum aklında bı isim var mı Genişletmek için tıkla ... Sağ ol bebeğim seninki de inşallaahh hayırla gelsin İsim birkaç şey vardı da net değilim ya artık kapsamlı bir araştırma yapmam gerekiyor
ecmelll' Alıntı: Sağlıkla doğsun kızın kuzum aklında bı isim var mı Genişletmek için tıkla ... Sağ ol bebeğim seninki de inşallaahh hayırla gelsin İsim birkaç şey vardı da net değilim ya artık kapsamlı bir araştırma yapmam gerekiyor
❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️ Kayıtlı Üye Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 1,753 Konum İstanbul 8 Nisan 2022 #4 merveofs' Alıntı: @Kayra'nın Annesi 👶🏻 kuzum kuzumm öğrendik sonundaa Kızımız oluyor inşallahh Genişletmek için tıkla ... Hayırla sağlıkla gelsin
merveofs' Alıntı: @Kayra'nın Annesi 👶🏻 kuzum kuzumm öğrendik sonundaa Kızımız oluyor inşallahh Genişletmek için tıkla ... Hayırla sağlıkla gelsin
M merveofs Kayıtlı Üye Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 449 8 Nisan 2022 #5 ❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️' Alıntı: Hayırla sağlıkla gelsin Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim kuzumm
❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️' Alıntı: Hayırla sağlıkla gelsin Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim kuzumm
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 8 Nisan 2022 #6 merveofs' Alıntı: @Kayra'nın Annesi 👶🏻 kuzum kuzumm öğrendik sonundaa Kızımız oluyor inşallahh Genişletmek için tıkla ... Yaaa ben demistim ama gözünüz aydın balım Rabbim analı babalı büyütsün sağ salim kucağına al inşallah minigi
merveofs' Alıntı: @Kayra'nın Annesi 👶🏻 kuzum kuzumm öğrendik sonundaa Kızımız oluyor inşallahh Genişletmek için tıkla ... Yaaa ben demistim ama gözünüz aydın balım Rabbim analı babalı büyütsün sağ salim kucağına al inşallah minigi
M merveofs Kayıtlı Üye Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 449 8 Nisan 2022 #7 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Yaaa ben demistim ama gözünüz aydın balım Rabbim analı babalı büyütsün sağ salim kucağına al inşallah minigi Genişletmek için tıkla ... Evveett Sağ ol kuzum benim senin de minnoş gelsin hayırla sağlıkla
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Yaaa ben demistim ama gözünüz aydın balım Rabbim analı babalı büyütsün sağ salim kucağına al inşallah minigi Genişletmek için tıkla ... Evveett Sağ ol kuzum benim senin de minnoş gelsin hayırla sağlıkla
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 8 Nisan 2022 #8 merveofs' Alıntı: Evveett Sağ ol kuzum benim senin de minnoş gelsin hayırla sağlıkla Genişletmek için tıkla ... Çok mutlu oldum kuzum senin adına senin o heyecanını yesinler
merveofs' Alıntı: Evveett Sağ ol kuzum benim senin de minnoş gelsin hayırla sağlıkla Genişletmek için tıkla ... Çok mutlu oldum kuzum senin adına senin o heyecanını yesinler
M merveofs Kayıtlı Üye Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 449 8 Nisan 2022 #9 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Çok mutlu oldum kuzum senin adına senin o heyecanını yesinler Genişletmek için tıkla ... Yaa Artık isim, alışveriş telaşına düşelim
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Çok mutlu oldum kuzum senin adına senin o heyecanını yesinler Genişletmek için tıkla ... Yaa Artık isim, alışveriş telaşına düşelim
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 8 Nisan 2022 #10 merveofs' Alıntı: Yaa Artık isim, alışveriş telaşına düşelim Genişletmek için tıkla ... Evet balım isimi kararlastirinca yaz aklım sende gelsin minik minik prenses kıyafetleri
merveofs' Alıntı: Yaa Artık isim, alışveriş telaşına düşelim Genişletmek için tıkla ... Evet balım isimi kararlastirinca yaz aklım sende gelsin minik minik prenses kıyafetleri