Bebek kesesi sagdaysa erkek soldaysa kız olurmuş
B Bebek Kayıtlı Üye Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 12 10 Aralık 2021 #1 Bebek kesesi sagdaysa erkek soldaysa kız olurmuş
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,780 Konum Kırklareli 10 Aralık 2021 #2 Bebek' Alıntı: Bebek kesesi sagdaysa erkek soldaysa kız olurmuş Genişletmek için tıkla ... O gerçek değil canım benimde bebeğimin kesesi hep soldaydı ama dün öğrendim ki miniğim erkekmiş yani her zaman öyle olmuyor
Bebek' Alıntı: Bebek kesesi sagdaysa erkek soldaysa kız olurmuş Genişletmek için tıkla ... O gerçek değil canım benimde bebeğimin kesesi hep soldaydı ama dün öğrendim ki miniğim erkekmiş yani her zaman öyle olmuyor
Mervegüll Kayıtlı Üye Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 2,150 10 Aralık 2021 #3 Bebek' Alıntı: Bebek kesesi sagdaysa erkek soldaysa kız olurmuş Genişletmek için tıkla ... Oğlumda kese soldaydi bunda soldaki sağdaki bilmiyorum ama yarın ogrenicem bakalım
Bebek' Alıntı: Bebek kesesi sagdaysa erkek soldaysa kız olurmuş Genişletmek için tıkla ... Oğlumda kese soldaydi bunda soldaki sağdaki bilmiyorum ama yarın ogrenicem bakalım
B Bebek Kayıtlı Üye Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 12 10 Aralık 2021 #4 Kayra'nın annesi' Alıntı: O gerçek değil canım benimde bebeğimin kesesi hep soldaydı ama dün öğrendim ki miniğim erkekmiş yani her zaman öyle olmuyor Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 10 Aralık 2021 İnşallah benimde öyle olur 2 kızım var Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 10 Aralık 2021 İnşallah benimde öyle olur 2 kızım var Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 10 Aralık 2021 İnşallah benimde öyle olur 2 kızım var
Kayra'nın annesi' Alıntı: O gerçek değil canım benimde bebeğimin kesesi hep soldaydı ama dün öğrendim ki miniğim erkekmiş yani her zaman öyle olmuyor Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 10 Aralık 2021 İnşallah benimde öyle olur 2 kızım var Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 10 Aralık 2021 İnşallah benimde öyle olur 2 kızım var Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 10 Aralık 2021 İnşallah benimde öyle olur 2 kızım var