Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kumsalın annesi tarafından oluşturulan Cinsiyet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,362 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet
Konbuyu başlatan Kumsalın annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Helin in annesi

Mervegül

Kayıtlı Üye
rank
Her ikisinde de oluyor galiba bacaklarını iyi acmazsa kız olarak görüyorlar bazen bazense kordon bacak arasındaysa erkek olarak görülüyor banada kız dediler her gidişimde tekrar tekrar soruyorum 🤣 değişmez inşallah

K

Kıdemli Anne

Guest
Umarim rabbim sizede hayirlisi ile bi kiz bebek nasip eder benimde iki oglum var bilmeden yine gebe kalmisim rabbim bu sefer bi kiz bebek nasip etti 🤲🙏 genelde cinsiyet soruyorsunuz dikkatimi cekti gonlunuzden gecen olur insallah cinsiyette yanilma payida bebegin ayina gore degisiyor bence tabi doktorun tecrubesinede,bana kiz bebege benziyor dedi bi sonraki kontrolde baska doktora gittim cinsiyeti bilmiyormus gibi yaptim o da kiz deyince emin oldum

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ultarsyon da erkek bebekte mi kiz bebekte mi daha çok yanılma oluyor duyan va da yaşayan var mı
Bana 14hafta da kız dedi ben daha erken dedim kesin sonra başka doktora gittim oda 17hafta kıza benziyor dedi detaylı ultrason gidince onada sordum kız dedi 26 da başka bi doktor a gittim kız dedi bende gördüm canım içim rahat etti çünkü Instagram da görüyoruz bebek için kutlamalar yapıyorlar sonra erkek oluyor rabbim sana da senin gibi güzel bı kız evlat versin inşallah canım 🧿💕🙏💐

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar