G Gllvn Kayıtlı Üye Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 8 16 Aralık 2023 #1 Merhaba kızlar kaçıncı haftada cinsiyet belli olur
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 16 Aralık 2023 #2 Gllvn' Alıntı: Merhaba kızlar kaçıncı haftada cinsiyet belli olur Genişletmek için tıkla ... Merhaba kuzum aramıza hoşgeldin ben 15 haftalıkken ogrenmistim inşallah sende öğrenirsin kaç haftalıksın Oyla 0 Downvote
Gllvn' Alıntı: Merhaba kızlar kaçıncı haftada cinsiyet belli olur Genişletmek için tıkla ... Merhaba kuzum aramıza hoşgeldin ben 15 haftalıkken ogrenmistim inşallah sende öğrenirsin kaç haftalıksın
G Gllvn Kayıtlı Üye Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 8 16 Aralık 2023 #3 Hülya12' Alıntı: Merhaba kuzum aramıza hoşgeldin ben 15 haftalıkken ogrenmistim inşallah sende öğrenirsin kaç haftalıksın Genişletmek için tıkla ... Merhaba hoş buldum 7+3 haftalık Oyla 0 Downvote
Hülya12' Alıntı: Merhaba kuzum aramıza hoşgeldin ben 15 haftalıkken ogrenmistim inşallah sende öğrenirsin kaç haftalıksın Genişletmek için tıkla ... Merhaba hoş buldum 7+3 haftalık
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 16 Aralık 2023 #4 Gllvn' Alıntı: Merhaba hoş buldum 7+3 haftalık Genişletmek için tıkla ... Maşallah Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım inşallah ilk gebelikmi Oyla 0 Downvote
Gllvn' Alıntı: Merhaba hoş buldum 7+3 haftalık Genişletmek için tıkla ... Maşallah Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım inşallah ilk gebelikmi
G Gllvn Kayıtlı Üye Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 8 16 Aralık 2023 #5 Hülya12' Alıntı: Maşallah Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım inşallah ilk gebelikmi Genişletmek için tıkla ... TSK ederim canım amin inşallah 2. Olacak allahin izniyle Oyla 0 Downvote
Hülya12' Alıntı: Maşallah Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım inşallah ilk gebelikmi Genişletmek için tıkla ... TSK ederim canım amin inşallah 2. Olacak allahin izniyle
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 16 Aralık 2023 #6 Gllvn' Alıntı: TSK ederim canım amin inşallah 2. Olacak allahin izniyle Genişletmek için tıkla ... Maşallah kuzum Oyla 0 Downvote
Gllvn' Alıntı: TSK ederim canım amin inşallah 2. Olacak allahin izniyle Genişletmek için tıkla ... Maşallah kuzum
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,590 Konum Malatya 16 Aralık 2023 #7 Gllvn' Alıntı: Merhaba kızlar kaçıncı haftada cinsiyet belli olur Genişletmek için tıkla ... 14 haftadan sonra belli oluyor canm Oyla 0 Downvote
Gllvn' Alıntı: Merhaba kızlar kaçıncı haftada cinsiyet belli olur Genişletmek için tıkla ... 14 haftadan sonra belli oluyor canm
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 16 Aralık 2023 #8 Gllvn' Alıntı: Merhaba kızlar kaçıncı haftada cinsiyet belli olur Genişletmek için tıkla ... Yani aslında en net 16 ama bebeğe bağlı tabiki benim minik 20 haftalık oldu hala kendini göstermiyor Oyla 0 Downvote
Gllvn' Alıntı: Merhaba kızlar kaçıncı haftada cinsiyet belli olur Genişletmek için tıkla ... Yani aslında en net 16 ama bebeğe bağlı tabiki benim minik 20 haftalık oldu hala kendini göstermiyor
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici ModAyın Annesi Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 16 Aralık 2023 #9 Gllvn' Alıntı: Merhaba kızlar kaçıncı haftada cinsiyet belli olur Genişletmek için tıkla ... Merhaba canım bebeğin pozisyonuna göre değişiyor genelde 16 17 den sonra tahmin yapılabilir Ben kızıma 17 haftada oğlumu 19 haftada öğrendim Oyla 0 Downvote
Gllvn' Alıntı: Merhaba kızlar kaçıncı haftada cinsiyet belli olur Genişletmek için tıkla ... Merhaba canım bebeğin pozisyonuna göre değişiyor genelde 16 17 den sonra tahmin yapılabilir Ben kızıma 17 haftada oğlumu 19 haftada öğrendim
G Gllvn Kayıtlı Üye Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 8 16 Aralık 2023 #10 Hülya12' Alıntı: Maşallah Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım inşallah ilk gebelikmi Genişletmek için tıkla ... TSK ederim canım amin inşallah 2. Olacak allahin Hülya12' Alıntı: Maşallah kuzum Genişletmek için tıkla ... TSK ederim canım Oyla 0 Downvote
Hülya12' Alıntı: Maşallah Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım inşallah ilk gebelikmi Genişletmek için tıkla ... TSK ederim canım amin inşallah 2. Olacak allahin Hülya12' Alıntı: Maşallah kuzum Genişletmek için tıkla ... TSK ederim canım