Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başkasının duası başkasına ilaç olurmuş bir oğlun var çok kız olsun istiyorum tabi önce eli kolu düzgün sağlıkla bu ramazan günü bana da dua eder misin
Başkasının duası başkasına ilaç olurmuş bir oğlun var çok kız olsun istiyorum tabi önce eli kolu düzgün sağlıkla bu ramazan günü bana da dua eder misin
Rabbim sağ Salim sağlicakla bir kız evlat nasip etsin inşallah canım benim benimde 2 yaşında bir oğlum var 33 haftalık kızıma hamileyim rabbim sanada nasip etsin inşallah
Aşkım buneee ne kadar küçük minnacık bu yaaayerim bunu ben...
Ben anlamıyorum cnm vajinal ultrasondan ama erken daha belli olmazki Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah..Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim ❣
Aşkım buneee ne kadar küçük minnacık bu yaaayerim bunu ben...
Ben anlamıyorum cnm vajinal ultrasondan ama erken daha belli olmazki Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah..Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim ❣