Kızlar bebişlerinizin cinsiyetini en erken kaçıncı haftada öğrendiniz? 👧🧑
Sibelita Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 1,314 4 Temmuz 2021 #1 Kızlar bebişlerinizin cinsiyetini en erken kaçıncı haftada öğrendiniz?
Z Zeynep Aliyeva Kayıtlı Üye Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 311 4 Temmuz 2021 #2 Sibelita' Alıntı: Kızlar bebişlerinizin cinsiyetini en erken kaçıncı haftada öğrendiniz? Genişletmek için tıkla ... 14 ilk gebelikte
Sibelita' Alıntı: Kızlar bebişlerinizin cinsiyetini en erken kaçıncı haftada öğrendiniz? Genişletmek için tıkla ... 14 ilk gebelikte
F Fato Kayıtlı Üye Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 32 4 Temmuz 2021 #3 Sibelita' Alıntı: Kızlar bebişlerinizin cinsiyetini en erken kaçıncı haftada öğrendiniz? Genişletmek için tıkla ... 12 haftada tahmin etti 14 haftalıkken kesinlesti
Sibelita' Alıntı: Kızlar bebişlerinizin cinsiyetini en erken kaçıncı haftada öğrendiniz? Genişletmek için tıkla ... 12 haftada tahmin etti 14 haftalıkken kesinlesti
Sibelita Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 1,314 4 Temmuz 2021 #4 Fato' Alıntı: 12 haftada tahmin etti 14 haftalıkken kesinlesti Genişletmek için tıkla ... Şu an 10 haftamdayım 12 haftada doktor randevum var heyecan yaptım şimdi,çok merak ediyorum
Fato' Alıntı: 12 haftada tahmin etti 14 haftalıkken kesinlesti Genişletmek için tıkla ... Şu an 10 haftamdayım 12 haftada doktor randevum var heyecan yaptım şimdi,çok merak ediyorum
elifsu♡ ecrin ada Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,375 Konum Van 4 Temmuz 2021 #5 Sibelita' Alıntı: Kızlar bebişlerinizin cinsiyetini en erken kaçıncı haftada öğrendiniz? Genişletmek için tıkla ... 13. Haftada öğrendim bn canm
Sibelita' Alıntı: Kızlar bebişlerinizin cinsiyetini en erken kaçıncı haftada öğrendiniz? Genişletmek için tıkla ... 13. Haftada öğrendim bn canm
Y yagmurnur Kayıtlı Üye Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 61 4 Temmuz 2021 #6 Sibelita' Alıntı: Kızlar bebişlerinizin cinsiyetini en erken kaçıncı haftada öğrendiniz? Genişletmek için tıkla ... 32 ncide kesinlesti ilk gebelik benimde
Sibelita' Alıntı: Kızlar bebişlerinizin cinsiyetini en erken kaçıncı haftada öğrendiniz? Genişletmek için tıkla ... 32 ncide kesinlesti ilk gebelik benimde
K Kucuk mucizeler Kayıtlı Üye Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 70 4 Temmuz 2021 #7 Sibelita' Alıntı: Kızlar bebişlerinizin cinsiyetini en erken kaçıncı haftada öğrendiniz? Genişletmek için tıkla ... Ben 17 haftalıgım ve doktorum erkek olabilir erkege benziyor dedı canım
Sibelita' Alıntı: Kızlar bebişlerinizin cinsiyetini en erken kaçıncı haftada öğrendiniz? Genişletmek için tıkla ... Ben 17 haftalıgım ve doktorum erkek olabilir erkege benziyor dedı canım
Sibelita Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 1,314 4 Temmuz 2021 #8 elifsu♡ ecrin ada' Alıntı: 13. Haftada öğrendim bn canm Genişletmek için tıkla ... Cnm senin ilk gebelikmi ?
elifsu♡ ecrin ada' Alıntı: 13. Haftada öğrendim bn canm Genişletmek için tıkla ... Cnm senin ilk gebelikmi ?
E Eslem Kayıtlı Üye Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 141 4 Temmuz 2021 #9 Sibelita' Alıntı: Kızlar bebişlerinizin cinsiyetini en erken kaçıncı haftada öğrendiniz? Genişletmek için tıkla ... Ilk hamileligimde doğumda ogrendim canım şimdide 21 haftalik hamileyim daha ogrenemedim rabbim hayırlı evlatlar versin inşallah canım
Sibelita' Alıntı: Kızlar bebişlerinizin cinsiyetini en erken kaçıncı haftada öğrendiniz? Genişletmek için tıkla ... Ilk hamileligimde doğumda ogrendim canım şimdide 21 haftalik hamileyim daha ogrenemedim rabbim hayırlı evlatlar versin inşallah canım
M Mlk6 Kayıtlı Üye Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 244 4 Temmuz 2021 #10 Sibelita' Alıntı: Kızlar bebişlerinizin cinsiyetini en erken kaçıncı haftada öğrendiniz? Genişletmek için tıkla ... İlkini 13 haftada ikincisini 18 haftada ogrendım
Sibelita' Alıntı: Kızlar bebişlerinizin cinsiyetini en erken kaçıncı haftada öğrendiniz? Genişletmek için tıkla ... İlkini 13 haftada ikincisini 18 haftada ogrendım