10+2 canım şimdiKaç haftaliksin canım
10 haftada çok zor canım ben en erken 12de öğrendim 2. OğlumdaAnneler en erken cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz çok merak ediyorum pazartesi kontrolümüz var tahmin vermez mi![]()
Bir umut belki dedim canım ama sanırım gelecek aya kaldı desene10 haftada çok zor canım ben en erken 12de öğrendim 2. Oğlumda
Büyük ihtimalle öyle olur canım. Zor ama belki bi ihtimal tahmin de bulunurBir umut belki dedim canım ama sanırım gelecek aya kaldı desene![]()
Kontrole gitmeden once bol bol tatli veya nytella yiyin belki gosterir bende ilk gebeligim 13 haftada ogrendimAnneler en erken cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz çok merak ediyorum pazartesi kontrolümüz var tahmin vermez mi![]()
Anneler en erken cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz çok merak ediyorum pazartesi kontrolümüz var tahmin vermez mi![]()
Daha çok küçükmüş Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin10+2 canım şimdi
İnşallah canım merak ediyor insan bir tahmin de olsa rica edeceğimKontrole gitmeden once bol bol tatli veya nytella yiyin belki gosterir bende ilk gebeligim 13 haftada ogrendim
Maşallah canım haber ver sen kesin öğrenirsin sanırımDaha çok küçükmüş Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsinbenim de pazartesi kontrolum var 17 haftalık olduk cinsiyetini öğrenecegiz
![]()
Maşallah canım haber ver sen kesin öğrenirsin sanırımDaha çok küçükmüş Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsinbenim de pazartesi kontrolum var 17 haftalık olduk cinsiyetini öğrenecegiz
![]()
Tahmin vermesi için 12 13 haftalar da verir ama yanılma payı da yuksek olabiliyor 15, 16 haftada kesin cinsiyet belli olurAnneler en erken cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz çok merak ediyorum pazartesi kontrolümüz var tahmin vermez mi![]()