Evet güzel anneler bu sorunun cevabı az önce Dr. Bekir Tok'un youtube kanalında izlediğim videosunda saklı. Biraz reklam yapar gibi oldu ama gerçekten kendisi benim iç sesim ve eminim ileride adını duyuracak beceriye sahip genç bir doktor... Videonun tamamını izleyemedim çünkü biran önce sizinle paylaşma ihtiyacı duydum. Çocuğunu yeni dünya düzeninden korumaya çalışan, gerçeği araştıran, aşılar, ultrason vb konularda çekinceleri olan özellikle anne karnında bebeğinin gelişimiyle ilgili strese giren annelerin bu doktoru dinlemesini tavsiye ediyorum. Bende bazı konularda çekinceleri olan, bebeğim için en iyiyi isteyen ve herşeyin doğalından yana olan bir anneyim bu yüzden okurum, araştırırım, danışır, bildiğim şeyleri paylaşmayı da çok severim.
Bu arada icerikte İkili üçlü tarama testlerini yaptırsam mı yaptırmasam mı diye muallakta kalan annelere gayet açık şekilde cevap verilmiş.
Sık ultrason muayenelerinin anneyi nasıl etkilediği anlatılmış, muhtemelen ilerleyen dakikalarda aşı konusundan da bahsedilmiştir. Aslında bir çoğumuzun kafasını kurcalayan şeylere değinilmiş... öyle çok doğru bildiğimiz yanlışlar var ki
Tavsiye edebileceğim instagram hesabından da takip edip faydalanabileceğiniz kişiler
Yağmur İbiç
Dr. Doğan Soyalp
Dr. Bekir Tok
Bu arada icerikte İkili üçlü tarama testlerini yaptırsam mı yaptırmasam mı diye muallakta kalan annelere gayet açık şekilde cevap verilmiş.
Sık ultrason muayenelerinin anneyi nasıl etkilediği anlatılmış, muhtemelen ilerleyen dakikalarda aşı konusundan da bahsedilmiştir. Aslında bir çoğumuzun kafasını kurcalayan şeylere değinilmiş... öyle çok doğru bildiğimiz yanlışlar var ki
Tavsiye edebileceğim instagram hesabından da takip edip faydalanabileceğiniz kişiler
Yağmur İbiç
Dr. Doğan Soyalp
Dr. Bekir Tok