Sorum var Çok büyük

• Konbuyu başlatan Zarife
  • Toplam 5 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zarife tarafından oluşturulan Çok büyük başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 712 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Çok büyük
Konbuyu başlatan Zarife
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra
Z

Zarife

Guest
Kızlar benim hamileliyim 26 haftalık ama karnım çok büyük, arkadaşlarım sanki doğuma gidiyorsun diye söylüyorlar. Ultrasona gitdim bebeyin 200 qr falan büyük olduğunu söyledi bide biraz suyum çok dedi. Sizce endişelenmelimiyim? Karnım baze çok sert oluyor

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Canım benim karnımda olması gerekenden büyük. Senin karın iç yapına bağlı bebeğin gelişimi ilerdeymiş bu çok güzel bişey lakin su fazlalığını kontrol ettirmen gerek

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

M.kemal

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar benim hamileliyim 26 haftalık ama karnım çok büyük, arkadaşlarım sanki doğuma gidiyorsun diye söylüyorlar. Ultrasona gitdim bebeyin 200 qr falan büyük olduğunu söyledi bide biraz suyum çok dedi. Sizce endişelenmelimiyim? Karnım baze çok sert oluyor
Canım benim de karnım çok büyük görenler ikiz sanıyor ilk gebeligimde öyleydi bebegin kilosu fazlaydı ve suyumda fazlaydı Dr suyunun fazla olması sıkıntı dedi onu doğuma kadar takip etti.ona dikkat et hemen kötüye yorma ama sonra bebeğim oldu çok sağlıklı 🤗 ama doğumda biraz fazla su yutmuştu 😁

Asra

Kayıtlı Üye
rank
Cnm takma kafana bnde 32 haftadsyim dün doktor çocuğu nerene sakladın ne dedi 😆😆iç karnım genismis karnım yok çok suyun fazlaysa karpuz kavun fln çok tüketme cnm meyve suyu fln

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum karin içi genişliğine bağlı endişe etme

Tüm sayfalar yüklendi.