Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Bebek Hakkında
Bebegim ile ilgili Sorum Var
Çok çok acil nolur bakın
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿" data-source="post: 372210" data-attributes="member: 3947"><p>Bebeğim 4 aylık oldu ve dün sağlık ocağı vegaferon kan damlası verdi 4 damla olarak bir hafta 4 ver sonra 7 ye çıkarırsın dedi kilosuyla ynı sayıda damlat dedi bugün başladım vermeye sabah verdim gece 12 gibi bebeğim 2 kere li çok fena fışkırarak kustu biz nasıl fışkırtıyorsak öyle kustu bu vegaferon dan oldu diye düşünüyorum yanlış mıyım bundan önce hiç böyle bişey yaşamadık benim gibi bu sorunu yaşayan var mı çok korktum öyle bir fışkırttı kustu ki aklım gitti kustuktn sonra bir mayışır gibi oldu sonra düzeldi şimdi uyuyor hemen peşine emzirmedim midesi dinlensin diye bu neden oldu sizce bir fikir verin bana nolur</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿, post: 372210, member: 3947"] Bebeğim 4 aylık oldu ve dün sağlık ocağı vegaferon kan damlası verdi 4 damla olarak bir hafta 4 ver sonra 7 ye çıkarırsın dedi kilosuyla ynı sayıda damlat dedi bugün başladım vermeye sabah verdim gece 12 gibi bebeğim 2 kere li çok fena fışkırarak kustu biz nasıl fışkırtıyorsak öyle kustu bu vegaferon dan oldu diye düşünüyorum yanlış mıyım bundan önce hiç böyle bişey yaşamadık benim gibi bu sorunu yaşayan var mı çok korktum öyle bir fışkırttı kustu ki aklım gitti kustuktn sonra bir mayışır gibi oldu sonra düzeldi şimdi uyuyor hemen peşine emzirmedim midesi dinlensin diye bu neden oldu sizce bir fikir verin bana nolur [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Bebek Hakkında
Bebegim ile ilgili Sorum Var
Çok çok acil nolur bakın