Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Çok kötüyüm bana akıl verin
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Meryland" data-source="post: 123069" data-attributes="member: 3519"><p>Canım benzer bir durum başıma geldi.Ben hamileyken başlamıs ve 2 haftalık lohusaydım mesaj yakaladığımda.Ve en yakın arkadaşının karısı idi düşün.Çok çabaladı ve bebeğim için devam ettim bir daha da bir hatasını yakalamadım.Ama içimde uhte kalan kadının kocasına durumu anlatmamak oldu.O zamanki psikoloji işte adama desem adam gelir bunu öldürür mü ne yapar. Bebeğim var bu durumla büyüyünce nasıl yaşar vs sadece kızımı düşündüm.Ama keşke söyleseymişim diyorum bazen.Bizim yuvamızı bozmak için gözünü kırpmayanlar başkalarının yuvasını yıkmaktan zevk alıyor. Ama sana tavsiyem eşini asla yalnız bırakma. Kayınvalidenlerde iken emin ol ailesi senin aleyhine konuşuyordur zaten ten teması da yok adamın bilinçaltı ister istemez senden uzaklaşır. Ailesinin dediklerine kulağını tıka ve eşinin yanında kal bence.</p><p>[automerge]1638885541[/automerge]</p><p>Arkadaşlar hamile iken boşanmak sandığınız kadar kolay değil. O psikoloji çok farklı.Ben de evi terk ettim.Sorunlarımız vardı boşanmak istedim.İki aileden de destek alamadım bekle doğumunu yap sakin ol, şu süreci atlat dediler.Eşim de çok çabaladı tekrar eve döndüm. Ama aldattığında ayrılamadım evden.Covid olmuştu evde karantinadaydık. Kimseyi riske atıp kucağımda bebekle bir yere ayrılamadım.Çok zor gelmişti ahhh ahh.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Meryland, post: 123069, member: 3519"] Canım benzer bir durum başıma geldi.Ben hamileyken başlamıs ve 2 haftalık lohusaydım mesaj yakaladığımda.Ve en yakın arkadaşının karısı idi düşün.Çok çabaladı ve bebeğim için devam ettim bir daha da bir hatasını yakalamadım.Ama içimde uhte kalan kadının kocasına durumu anlatmamak oldu.O zamanki psikoloji işte adama desem adam gelir bunu öldürür mü ne yapar. Bebeğim var bu durumla büyüyünce nasıl yaşar vs sadece kızımı düşündüm.Ama keşke söyleseymişim diyorum bazen.Bizim yuvamızı bozmak için gözünü kırpmayanlar başkalarının yuvasını yıkmaktan zevk alıyor. Ama sana tavsiyem eşini asla yalnız bırakma. Kayınvalidenlerde iken emin ol ailesi senin aleyhine konuşuyordur zaten ten teması da yok adamın bilinçaltı ister istemez senden uzaklaşır. Ailesinin dediklerine kulağını tıka ve eşinin yanında kal bence. [automerge]1638885541[/automerge] Arkadaşlar hamile iken boşanmak sandığınız kadar kolay değil. O psikoloji çok farklı.Ben de evi terk ettim.Sorunlarımız vardı boşanmak istedim.İki aileden de destek alamadım bekle doğumunu yap sakin ol, şu süreci atlat dediler.Eşim de çok çabaladı tekrar eve döndüm. Ama aldattığında ayrılamadım evden.Covid olmuştu evde karantinadaydık. Kimseyi riske atıp kucağımda bebekle bir yere ayrılamadım.Çok zor gelmişti ahhh ahh. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Çok kötüyüm bana akıl verin