Cok ultroson a girmek zararlimu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ASİL 'İN Annesi tarafından oluşturulan Cok ultroson a girmek zararlimu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 515 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cok ultroson a girmek zararlimu
Konbuyu başlatan ASİL 'İN Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervegüll

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Ultrason a girmenin hiçbir zararı yok alttan baktirmaninda üstten baktirmaninda hiç bir zararı yok canım zararlı birşey olsa doktorlar bakmaz bebeğin aagligi için kontrol etmek zorundalar radyasyon yaymiyor ultrason ses dalgaları ile çalışır o yüzden zararsızdır için rahat olsun

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ultrason a girmenin hiçbir zararı yok alttan baktirmaninda üstten baktirmaninda hiç bir zararı yok canım zararlı birşey olsa doktorlar bakmaz bebeğin aagligi için kontrol etmek zorundalar radyasyon yaymiyor ultrason ses dalgaları ile çalışır o yüzden zararsızdır için rahat olsun
Canim yarin gitmek istiorumda bursey olmzsa ins bebisimin kalbini dinlmk istiorum sagliklimi diye .ve enson 18gun once girmistimoyuzdwn sordum

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Canim yarin gitmek istiorumda bursey olmzsa ins bebisimin kalbini dinlmk istiorum sagliklimi diye .ve enson 18gun once girmistimoyuzdwn sordum
İkinci gebelik benimde bende ilk gabelikte düşük riski vardı o yüzden iki haftada bir ultrason a giriyordum ilk 4 ay alttan baktı Dr sonra üstten bakıyordu 30 haftadan sonra her hafta gittim riskli gebelik olduğu için ultrason dan yana hiç bir sıkıntı olmadı o zaman doktora da sormuştum bı zararı olurmu diye zararı olsa neden her hafta çağırayım demişti ikinci gebelik şimdi ikili tarama testi için üç kez üstten iki kezde alttan bakıp anca ense kalinligini olctuler aynı gün içinde gir baksinlar görünmüyor çık çikolata ye tekrar gir hiç bir sıkıntı olmadı 20 olduk bile sağlıkla büyüsün al kucagina inşallah 🙏

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar