Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Çokmu kilo aldim?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Vvvv" data-source="post: 138250" data-attributes="member: 2007"><p>Canim sen bunu niye kafana takiyorsun ya. Gebelik başlı başına zaten güzel ama endişeli bir dönem. Ben kilolu gebe kaldım. 3 ay birsey yiyemedim ama gram kilo veremedim. Zaten surekli beslenme uzmanına gidiyordum yeriklerim hep aynı olmasına ragmen hep kilo aldim. 18 kg aldim suan 35 haftaligiz. Cok Taktım kafama ağladım neden kilo aliyorum tatlı tuzlu hamur yemediğim halde diye. Ama görsen beni balon gibi oldum ödemeden. Sonra üzülmeyi biraktim. Bunlar çok basit seyler ya daha büyük sağlık sorunları çıksa. Eşim bise demiyor. Dogumdan sonra verirsin diyor çünkü tansiyon çıktı bende sekerdende korkuyor. Ama laf etmeyede hakki yok. Can taşıyorum ben. Öyle dışardan göründüğü gibi kolay değil. Bak son ayimdayim. Yiyorum hemen açıklıyorum. Bebek büyüyor napayim. Sen önce kendini ve bebeğini düşün. Sahlikla kucahina alda gerisi boş</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Vvvv, post: 138250, member: 2007"] Canim sen bunu niye kafana takiyorsun ya. Gebelik başlı başına zaten güzel ama endişeli bir dönem. Ben kilolu gebe kaldım. 3 ay birsey yiyemedim ama gram kilo veremedim. Zaten surekli beslenme uzmanına gidiyordum yeriklerim hep aynı olmasına ragmen hep kilo aldim. 18 kg aldim suan 35 haftaligiz. Cok Taktım kafama ağladım neden kilo aliyorum tatlı tuzlu hamur yemediğim halde diye. Ama görsen beni balon gibi oldum ödemeden. Sonra üzülmeyi biraktim. Bunlar çok basit seyler ya daha büyük sağlık sorunları çıksa. Eşim bise demiyor. Dogumdan sonra verirsin diyor çünkü tansiyon çıktı bende sekerdende korkuyor. Ama laf etmeyede hakki yok. Can taşıyorum ben. Öyle dışardan göründüğü gibi kolay değil. Bak son ayimdayim. Yiyorum hemen açıklıyorum. Bebek büyüyor napayim. Sen önce kendini ve bebeğini düşün. Sahlikla kucahina alda gerisi boş [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Çokmu kilo aldim?