Covid aşısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebuşşş tarafından oluşturulan Covid aşısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 740 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Covid aşısı
Konbuyu başlatan Ebuşşş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mamı Sibel

Ebuşşş

Kayıtlı Üye
rank
Güzel anneler ilk aşımı geçen gün vuruldum dün akşam rahatsızlandım aşı yan etki yapmış kaşık ağrısı, terleme, tansiyon yükselmesi durumları yaşadım covid aşısı yaptıran anneler sizde bu gibi sorunlar oldumu

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Güzel anneler ilk aşımı geçen gün vuruldum dün akşam rahatsızlandım aşı yan etki yapmış kaşık ağrısı, terleme, tansiyon yükselmesi durumları yaşadım covid aşısı yaptıran anneler sizde bu gibi sorunlar oldumu
Bende 2 doz biontech oldum hiç ysnetki olmadı sadece kol agrısı olddu hafif

Gökçe Gökçek 🤰

Kayıtlı Üye
rank
Evet ben 15 haftalık Ken ilk asimi olmuştum diğerinde 22 de oldum ama bir yan etki olmadı aşıyı vurunca hemşire yan etki olursa hastaneye gel dedi hevesin diye bence sende bir doktora görün

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar