Covit sonrası temizlik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Duruu tarafından oluşturulan Covit sonrası temizlik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,324 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Covit sonrası temizlik
Konbuyu başlatan Duruu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Duruu

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar piskolojim alt üst oldu resmen ya kafayı yemek üzereyim ilk hamileligim kardeşim okuldan temasli geldi 2 gün önce testi pozitif çıktı oda benim evde kalıyor bende annemlerde kalıyorum kasımın 7 sinde karantinası bitiyor benimde doguma 20 gün kaldı bebeğimin tüm malzemeleride benim evde kaldı malzeme olan odayi kitlemistim girmesin diyede sizce kardesim gittikten sonra evi nasıl temizlememiz gerekiyor bi akıl verin ya halilari koltuklari mutfağı falan, 😭😭😭

Üç prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar piskolojim alt üst oldu resmen ya kafayı yemek üzereyim ilk hamileligim kardeşim okuldan temasli geldi 2 gün önce testi pozitif çıktı oda benim evde kalıyor bende annemlerde kalıyorum kasımın 7 sinde karantinası bitiyor benimde doguma 20 gün kaldı bebeğimin tüm malzemeleride benim evde kaldı malzeme olan odayi kitlemistim girmesin diyede sizce kardesim gittikten sonra evi nasıl temizlememiz gerekiyor bi akıl verin ya halilari koltuklari mutfağı falan, 😭😭😭
O odaya girmediyse sorun yok . Evi havalandir ve dip köşe temizlet için rahat olsun birşey olmaz

Duruu

Kayıtlı Üye
rank

Duruu

Kayıtlı Üye
rank
Canim maske ile odaya girsin Eşin pencereleri açsın akşama kadar beklesin ertesi gün aile üyeleri temizlesin herkes dezenfekte ekibi ile temizlemiyor ki oda havalandıktan sonra sıkıntı

Canim maske ile odaya girsin Eşin pencereleri açsın akşama kadar beklesin ertesi gün aile üyeleri temizlesin herkes dezenfekte ekibi ile temizlemiyor ki oda havalandıktan sonra sıkıntı olmaz
Peki sizce halilari falan yikayalimmi

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Canım kardeşin kuzenin vs biri yok mu yardım edecek. Dip köşe temizlik yapın çamaşır suyuyla temizleyin heryeri herşeyi evi de havalandırın güzelce birşey olmaz. Ben 4 5 aylık hamileyken eşim pozitifti aynı evin içinde karantina da kaldık ne bana ne 2 çocuğuma bulaşmadan atlattık dikkat et güzelce temizlensin ev ama çokta stres yapma

Duruu

Kayıtlı Üye
rank
Canım kardeşin kuzenin vs biri yok mu yardım edecek. Dip köşe temizlik yapın çamaşır suyuyla temizleyin heryeri herşeyi evi de havalandırın güzelce birşey olmaz. Ben 4 5 aylık hamileyken eşim pozitifti aynı evin içinde karantina da kaldık ne bana ne 2 çocuğuma bulaşmadan atlattık dikkat et güzelce temizlensin ev ama çokta stres yapma
Kız kimse banada bulaşır diye yaklasmiyo bile hakli olarak tabiki

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Kız kimse banada bulaşır diye yaklasmiyo bile hakli olarak tabiki
Yani insanlar da haklı korkuyorlar da karantina bitince hastalığın bittiğinin garantisi nerede bende onu anlamıyorum o zaman eşim olduğu dönem dra sormuştum 14 gün sonra tekrar kontrele gelecek miyiz diye hayır dedi e geçip geçmediğini nasıl anlayacağız 14 günün sonunda dedim genelde bitiyor çünkü 14 güne kadar dedi güler misin ağlar mısın

Tüm sayfalar yüklendi.