Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Delircem ya perinatoloji ye randevu alamıyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="❤️Şeyma❤️İlyas❤️" data-source="post: 151273" data-attributes="member: 4097"><p>Gşr</p><p></p><p>Banada öyle dediler 4 de diye. Arıyorum yine yok diyorlar. Görüşmeler kayıt altına alınıyor varya kendimi zor tutuyorum saygımı bozmamak için sebep şöyle. Arıyorum diyorlar ki en erken randevu 17 ocak 15 günlük süreyi aştığı için oluşturamuyoruz diyorlar 1 2 saat sonra tekrar arıyorum şansımı deneyim dedim bu sefer diyo ki en erken randevu 24 ocak 15 günü aşıyo diye oluşturamuyoruz. ya madem oluşturamıyorsunuz 17 ocaktan 24 ocağa nasıl uçtu randevu tarihi delirtiyor lar insanı. Biraz önce yine aradım 25 ocak olmuş son randevu tarihi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="❤️Şeyma❤️İlyas❤️, post: 151273, member: 4097"] Gşr Banada öyle dediler 4 de diye. Arıyorum yine yok diyorlar. Görüşmeler kayıt altına alınıyor varya kendimi zor tutuyorum saygımı bozmamak için sebep şöyle. Arıyorum diyorlar ki en erken randevu 17 ocak 15 günlük süreyi aştığı için oluşturamuyoruz diyorlar 1 2 saat sonra tekrar arıyorum şansımı deneyim dedim bu sefer diyo ki en erken randevu 24 ocak 15 günü aşıyo diye oluşturamuyoruz. ya madem oluşturamıyorsunuz 17 ocaktan 24 ocağa nasıl uçtu randevu tarihi delirtiyor lar insanı. Biraz önce yine aradım 25 ocak olmuş son randevu tarihi [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Delircem ya perinatoloji ye randevu alamıyorum