Sorum var Deprem postu Açmayın

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Dilaraaa' tarafından oluşturulan Deprem postu Açmayın başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 994 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Deprem postu Açmayın
Konbuyu başlatan Dilaraaa'
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyra🍀

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Haklısın canım elimden geldiğince komşum ve yardım ayarlayıp bıraktım battaniye mont ayakkabı gıda. Bugün onlara yarın bize rabbim yardımcıları olsun merhamsetimizi almasın elimizden
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Haklısıniz kızlar hepiniz bende bı şekilde onlarıda düsündüm ama ben düşünsem bu sefer internet TV var dediğiniz gibi

Haklısıniz kızlar hepiniz bende bı şekilde onlarıda düsündüm ama ben düşünsem bu sefer internet TV var dediğiniz gibi

Aslında evi yıkılanların yapan mütaitleri bulucamsın yenisini sağlam bir şekilde hem yapicak hemde enkazdan onları cıkarıcak
Sende haklısın canım ama elden birşey gelmiyor malesef herkes çok hassas

Bende hamileyim ama burda hiçbir şey beni etkilemiyor aksine TV deki benim sancım arttırıyor stresten
Sümeyra gebelik kesinleşti mi

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Biz burda acmasak bile TV de her şey görünüyor canım benim bırakın da üzüntümüzu paylaşalım lütfen biz kötü bir şey demiyoruz burda zaten burda konuşmasak TV de heryerde bütün dünya bu depremi konuşuyor illaki karşılarına çıkacak buda benim fikrim😒
Katılıyorum

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Doğru bı süre TV izleme bakma istersen stres e girmemiş olursun sen de bebeginde
Cnm valla TV bin karşısında kalkamıyorum biri daha kurtulacak diye ağlayarak izliyorum sabaha kadar TV açık lamba açık uyumuyorum geceleri

Aynen canım tv daki daha kötü 😢
İzliyoruz ama merak ediyoruz biriyi haber daha almak için dualar ediyorum sürekli 🥺

Tüm sayfalar yüklendi.