Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Dertleşme 😭😭
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Sümeyyenur nur" data-source="post: 177467" data-attributes="member: 3488"><p>Ne olursa olsun olabilirliklerle yola çıkıp kendini üzme.. bunu yaşayan bir anne olarak söylüyorum stres her şeyin başıdır... bebeğim 7 aylıkken 500 gramı ve doktorlar hepsi yaşamaz yaşasa bile skntili olur engelli yada bir hastalıkla doğar demişlerdi... sonra bir doktor bana kızım dedi bebeğine ve kendine iyi bak beslenmene dikkat et stres yapma bakalım ne olacak dedi.. beslenmeme çok dikkat ettim yoğurt her gün et bana iyi gelen doğal yiyecekler yiyip her gün yürüyüş yaptım.. sonra bebek nasıl oldu bilmiyorum 2 ayda son 2 ayda 3600 kilo oldu.. ben geç doğum yaptım yani 10 ay karnimda taşıdım şimdimi doktoruma bunu anlatiyorum inanmıyor ama Allaha inan kendine bir kahve yap ve cevsen oku bebeğine okumayı bilmiyorsan öğren.. kuran oku... her şeyi gören bilen bir Rabbım varken burada insanlara dert anlatsan ne olur</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sümeyyenur nur, post: 177467, member: 3488"] Ne olursa olsun olabilirliklerle yola çıkıp kendini üzme.. bunu yaşayan bir anne olarak söylüyorum stres her şeyin başıdır... bebeğim 7 aylıkken 500 gramı ve doktorlar hepsi yaşamaz yaşasa bile skntili olur engelli yada bir hastalıkla doğar demişlerdi... sonra bir doktor bana kızım dedi bebeğine ve kendine iyi bak beslenmene dikkat et stres yapma bakalım ne olacak dedi.. beslenmeme çok dikkat ettim yoğurt her gün et bana iyi gelen doğal yiyecekler yiyip her gün yürüyüş yaptım.. sonra bebek nasıl oldu bilmiyorum 2 ayda son 2 ayda 3600 kilo oldu.. ben geç doğum yaptım yani 10 ay karnimda taşıdım şimdimi doktoruma bunu anlatiyorum inanmıyor ama Allaha inan kendine bir kahve yap ve cevsen oku bebeğine okumayı bilmiyorsan öğren.. kuran oku... her şeyi gören bilen bir Rabbım varken burada insanlara dert anlatsan ne olur [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Dertleşme 😭😭